Höstlovsdans Contemporary Öppen nivå, 13+

Information

Missa inte att Linnéa kommer hem från Tyskland för att ge workshop i Contemporary för dig med tidigare danserfarenhet!

INNEHÅLL
Contemporary är en stil med en härlig blandning av contemporary, jazzdans, balett och nutida dans. Stilen bygger på en grund av teknik, flexibilitet, styrka och estetik. Eftersom contemporary är en blandning av flera genrer och stilar är det många element som ingår i just den här stilen så som floorwork, improvisation och akrobatik i en oas av rytmer.

ÅLDER
13+

FÖRKUNSKAPER
Öppen nivå = Både för dig med och utan tidigare erfarenhet inom Contemporary, men du måste ha tidigare danserfarenhet på några år då denna dansstil är rätt teknisk.

LEDARE
Linnéa bor just nu i Tyskland där hon kommit in på Iwanson International school of contemporary dance och går en treårig professionell dansutbildning. Hon kommer tillbaka hem under höstlovet och träffar gärna just dig för att dansa lite!
Hon har hunnit med att testa många olika dansstilar hos oss. Linnéa har gått estetiska linjen med inriktning dans på gymnasiet och har därefter gått två år på Löftadalens folkhögskola danslinjen som fokuserade på contemporary, jazz och balett. Linnéa har även studerat på Halmstads Högskola och är examinerad hälsopedagog efter tre år. Hon har en förkärlek för contemporary, akrobatik och floorwork. 2023-2024 kunde man se Linnéa som dansare i “Växjörevyn”.

PRISINFO
120kr
- Faktura/kallelse mejlas ut inför kursstart när vi vet om workshopen är startklar, vilket är vid 7 deltagare och det är max 16 platser (så det kan man själv hålla koll på här på denna anmälningssida). Välj därför alltid faktura och inte direktbetalning

BRA ATT VETA
Vi ber dig om hjälp med att hålla dig uppdaterad.
Våra mejl hamnar ofta i skräpposten så kolla av den. Vi mejlar bland annat ut nyhetsbrev 1-2 gånger/termin. Vi går ofta ut med info och påminnelser via våra sociala medier så följ oss och kolla där innan du hör av dig med frågor:
Facebook: Dansstudion Preparandum
Instagram & TikTok: @dansivaxjo

- Mjuk klädsel som du kan röra dig fritt i och barfota eller tekniksko rekommenderas. Uppsatt hår. Dusch och omklädningsrum finns.
- Anmälan är bindande. Ev. avbokning måste ske innan workshopen startar för att inte bli betalningsskyldig.
- Ange mobilnummer och mejl vid anmälan så vi snabbt kan nå dig med viktig information.
- Med reservation för att workshopen ej kan starta om för få deltagare är anmälda. INVÄNTA DÄRFÖR ALLTID SKRIFTLIG KALLELSE! Kursen är startklar vid 7 deltagare (håll koll på detta själv här på denna anmälningssida).

TA DIG TILL VÅRA LOKALER
Regionbussarna 141, 218, 310, 331, 350, 217, 219, 320, 340, 355 stannar precis utanför lokalen (hållplats Nygatan).
Närmaste hållplats för stadsbuss - Stortorget.
Närmaste bilparkering - Stortorget eller Norrtull. (Parkering förbjuden på gården utanför våra danslokaler).

KOM I KONTAKT MED OSS:
Charlene Pihl
Verksamhetsutvecklare på Dansstudion Preparandum
charlene.pihl@sv.se
0730-94 68 53

Matilda Dotzek
Cirkelledare och administration på Dansstudion Preparandum
matilda.dotzek@sv.se
0739-610 233

Startdatum:

2024-10-29

Tid:

15:00 - 16:30

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Tis

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

44698

Plats:

Dansstudion Preparandum, Linnégatan 17, 35233 Växjö

120 SEK

Har du några frågor?

Kontakta SV Kronoberg