HipHop/Streetdance Fortsättning 2, 8-9 år

Information

Old school funk med nya moves och grooves!

INNEHÅLL
Grundläggande HipHop på ett lekfullt och pedagogiskt sätt.

Streetdance är ett samlingsnamn för alla danser som uppstått på gator och klubbar, HipHop är kulturen bakom och den musikstil som man ofta dansar till. Våra kurser erbjuder just blandningen av dessa olika stilar, alla ledare har sin egen stil och det är en intensiv träningsform. Vi dansar till den senaste musiken som hiphop, funk, soul och R&B men även till lite äldre musik.
Kursen innehåller övningar för att utveckla kroppsmedvetenhet, rumsuppfattning, koncentration, rörelseglädje och förmåga att gestalta med kroppen. Kursen berör även grundläggande hiphopsteg och stilträning. Materialet presenteras på ett lekfullt sätt för att utmana fantasin.
I slutet av terminen blir det dansuppvisning på en riktig scen, för de som vill.
Se denna stil på vår Facebook-sida HÄR

FÖRKUNSKAPER
Fortsättning 2 = Förkunskaper i HipHop motsvarande 2 år krävs. Denna grupp är för dig som i våras gick HipHop F1, 6-8 år med Meya & Alicia men nya deltagare med rätt tidigare erfarenhet är välkomna att anmäla sig.
Du behöver inte ha dansat hos oss tidigare för att börja en högre nivå, ange bara vid anmälan var du dansat, vilken stil och hur länge.

ÅLDER:
8-9 år

PRISINFO
1 500kr per termin OBS! Automatisk återanmälan till vårterminen 2025!
- Man kan delbetala upp till tre gånger utan extra kostnad. Detta måste man själv ange i meddelanderutan vid anmälan.
- Faktura/kallelse mejlas ut inför kursstart när vi vet om kursen är startklar, vilket är vid 8 deltagare och vi har max 16 platser (så det kan man själv hålla koll på här på denna anmälningssida). Välj därför alltid faktura och inte direktbetalning och vänta med att betala tills efter du testat första tillfället.

LEDARE
Meya & Alicia

Meya är en pigg och glad tjej som har dansat sedan hon var 4 år och sedan 2015 har hon dansat hos oss. Meya har genom åren testat många olika dansstilar, bland annat HipHop, Locking, Jazz, Lyrisk Jazz och Cheerleading. Hon har även dansat i våra uppvisningsgrupper Elements, Cheer Prep och KPC.
Utöver dansen brinner Meya för teater och musik, på gymnasiet går hon ES teater och Musiktillägget. Meya har bland annat varit med några av LinneaTeaterns uppsättningar som "Emil i Lönneberga” (2021), "Klas Klättermus" (2022) och hösten 2022 såg man henne i titelrollen i LinneaTeaterns familjemusikal "Askungen". 2019 medverkade hon med oss i dansföreställningen "Dance the Night Away" med TV-stjärnorna från "Let's Dance". Hösten 2023 kunde man se henne i musikalen ”Familjen Addams” på Växjö Teater med LinneaTeatern och med den uppsättningen kunde man se henne även i januari-februari 2024 på en liten miniturné i Ljungby & Älmhult. Till hösten är Meya med i musikalen Shrek med LinneaTeatern där hon tillsammans med Alicia gör koreografin.
Sedan hösten 2022 tog Meya ett nytt steg och är nu en del i vårt ledargäng!

Alicia är en väldigt glad och positiv tjej som alltid älskat att dansa. Hon har dansat hos oss sen hon var 4 år och har bland annat dansat Balett, Cheerleading, Lyrisk Jazz, HipHop, Jazz och Locking. Hon har även dansat i våra uppvisningsgrupper Elements, Cheer Prep och KPC.
Alicia har just tagit studenten från Katedralskolans estetiska program med inriktning dans där hon även dansat mycket modern dans.
Utöver dansen brinner Alicia mycket för teater. Hon har bl.a. medverkat i LinneaTeaterns produktioner ”Emil i Lönneberga” (2021), ”Askungen” och ”Klas Klättermus” (2022) och hösten 2023 kunde man se henne i musikalen ”Familjen Addams” på Växjö Teater med LinneaTeatern och med den uppsättningen kunde man se henne även i januari-februari 2024 på en liten miniturné i Ljungby & Älmhult. Utöver LinneaTeaterns produktioner har Alicia även gjort teaterföreställningar på Växjö Kulturskola och 2019 medverkade hon med oss i dansföreställningen ”Dance the Night Away” med TV-stjärnorna från ”Let’s Dance”. Till hösten är Alicia med i musikalen Shrek med LinneaTeatern där hon tillsammans med Meya gör koreografin.
Sedan höstterminen 2023 hälsar vi Alicia varmt välkommen till ledargänget!

UTVECKLINGSMÖJLIGHETER
Vi har fler roliga kurser för dig som är 8-9 år som Jazz, Gymnastik, Cheerleading och Balett.

BRA ATT VETA
Vi ber dig om hjälp med att hålla dig uppdaterad.
Våra mejl hamnar ofta i skräpposten så kolla av den. Vi mejlar bland annat ut nyhetsbrev 1-2 gånger/termin. Vi går ofta ut med info och påminnelser via våra sociala medier så följ oss och kolla där innan du hör av dig med frågor:
Facebook: Dansstudion Preparandum
Instagram & TikTok: @dansivaxjo

- OBS! Undervisning sker på Blockvägen 8, Norremark!
- Mjuk klädsel och innegymnastikskor rekommenderas. Uppsatt hår. Toaletter och kapprum finns men kom gärna ombytt.
- Som elev hos oss får du rabatt hos dansbutiken.com, rabattkoden mejlas ut i samband med kursstart.
- Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället för att inte bli betalningsskyldig.
- Ange mobilnummer och mejl vid anmälan så vi snabbt kan nå dig med viktig information.
- Med reservation för att startdatum kan komma att ändras eller att kursen ej kan starta om för få deltagare är anmälda. INVÄNTA DÄRFÖR ALLTID SKRIFTLIG KALLELSE!
- OBS! Automatisk återanmälan till vårterminen 2025!

TA DIG TILL VÅRA LOKALER
Blockvägen 8 är samma byggnad som Markis & Persienn ligger i
Närmaste hållplats för stadsbuss - Blockvägen
Gratis bilparkering utanför lokalerna

KOM I KONTAKT MED OSS:
Charlene Pihl
Verksamhetsutvecklare på Dansstudion Preparandum
charlene.pihl@sv.se
0730-94 68 53

Matilda Dotzek
Cirkelledare och administration på Dansstudion Preparandum
matilda.dotzek@sv.se
0739-610 233

Startdatum:

2024-08-29

Tid:

17:20 - 18:20

Antal tillfällen:

15

Veckodag:

Tors

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

44130

Plats:

SV Växjö Blockvägen 8 35245 Växjö

1 500 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Kronoberg