Commercial Jazz Öppen nivå, 15+

Information

NYHET - Självsäkerhet, attityd och sassy dans i ett!

INNEHÅLL
Ny stil från höstterminen!
I denna stil blandar vi teknik och dynamik från jazzen med tyngd, fart och attityd från olika stilar inom street, som hiphop, feminine vibe och vogueing. Commercial jazz är den stil vi hittar i nästan alla musikvideos och hos stora artister. Fokus kommer ligga på fart, kraft och musikalitet med allt från stora flödande rörelser till små explosiva detaljer.

ÅLDER
15 år och uppåt

FÖRKUNSKAPER
Öppen nivå = Både för dig med och utan tidigare erfarenhet inom Commercial Jazz men du bör ha tidigare danserfarenhet på minst 1-2 år inom jazz och/eller balett eller 3-4 år inom HipHop/Streetdance. Denna grupp är bl.a. för dig som gick Streetjazz hos oss under vårterminen.
Om kursen blir fullsatt kan du göra reservanmälan så försöker vi se om vi kan starta upp en grupp till.

LEDARE
Matilda är nyligen hemkommen till Sverige från att ha studerat Musical Theatre på Institute of the Arts Barcelona i två år. Där agerade hon danskapten för sin universitetsklass. Hon har tidigare gått Danslinjen på Lunnevads folkhögskola samt startat upp dansverksamheten på Studieförbundet Vuxenskolan i Vetlanda.
Matilda har 12 års erfarenhet som danslärare och koreograf. Hon har varit aktör, dansare och koreograf i Vetlandarevyn och MOJ Entertains föreställningar samt huvudrollsinnehavare i Teatertolvans ”High School Musical”. Utöver sitt arbete som danslärare för barn, ungdomar och vuxna har Matilda koreograferat för olika soloartister och grupper inför deras konserter.
Hon har en stor kärlek för musikal och jazzdans men har genom sina studier även fått djupdyka i stilar som: Stepp, Balett, Modernt, Commercial och Aerial.
Vi är glada över att Matilda är en del av vårt gäng sedan hösten 2023 då hon håller i många kurser hos oss och hjälper även till på kontoret!

PRISINFO
1 500kr per termin. OBS! Automatisk återanmälan till vårterminen 2025!
- Man kan delbetala upp till tre gånger utan extra kostnad. Detta måste man själv ange i meddelanderutan vid anmälan.
- Faktura/kallelse skickas ut inför kursstart när vi vet om kursen är startklar, vilket är vid 8 deltagare och vi har max 10 platser (så det kan man själv hålla koll på här på denna anmälningssida). Välj alltid faktura och inte direktbetalning.

Vill du gå många kurser hos oss rekommenderar vi dig att skaffa Paketpris eller Terminskort, 13+
Paketpris = dansa upp till 5 kurser för 4 250kr.
Terminskort = dansa hur många kurser du vill för 4 750 kr.
Anmäl dig till arrangemanget för Paketpris eller Terminskort och skriv i meddelanderutan vilka enskilda kurser du vill gå.
Mer info om våra rabatter och det förmånliga terminskortet finns på våra sociala medier

UTVECKLINGSMÖJLIGHETER
För dig som vill utveckla din dans ytterligare kan vi rekommendera att testa någon av våra andra påbyggnadskurser som Broadwayjazz, Reaggaeton Latino, HipHop/Streetdance m.fl.

BRA ATT VETA
Vi ber dig om hjälp med att hålla dig uppdaterad.
Våra mejl hamnar ofta i skräpposten så kolla av den. Vi mejlar bland annat ut nyhetsbrev 1-2 gånger/termin. Vi går ofta ut med info och påminnelser via våra sociala medier så följ oss och kolla där innan du hör av dig med frågor:
Facebook: Dansstudion Preparandum
Instagram & TikTok: @dansivaxjo

- Mjuk klädsel som du kan röra dig fritt i och barfota eller tekniksko rekommenderas. Uppsatt hår. Dusch och omklädningsrum finns.
- Som danselev hos oss får du rabatt hos dansbutiken.com, rabattkoden mejlas ut i samband med kursstart.
- Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället för att inte bli betalningsskyldig.
- Ange mobilnummer och mejl vid anmälan så vi snabbt kan nå dig med viktig information.
- Med reservation för att startdatum kan komma att ändras eller att kursen ej kan starta om för få deltagare är anmälda. INVÄNTA DÄRFÖR ALLTID SKRIFTLIG KALLELSE! Kursen är startklar vid 8 deltagare (håll koll på detta själv här på denna anmälningssida).
- OBS! Automatisk återanmälan till vårterminen!

TA DIG TILL VÅRA LOKALER
Regionbussarna 141, 218, 310, 331, 350, 217, 219, 320, 340, 355 stannar precis utanför lokalen (hållplats Nygatan).
Närmaste hållplats för stadsbuss - Stortorget.
Närmaste bilparkering - Stortorget eller Norrtull. (Parkering förbjuden på gården utanför våra danslokaler).

KOM I KONTAKT MED OSS:
Charlene Pihl
Verksamhetsutvecklare på Dansstudion Preparandum
charlene.pihl@sv.se
0730-94 68 53

Matilda Dotzek
Cirkelledare och administration på Dansstudion Preparandum
matilda.dotzek@sv.se
0739-610 233

Startdatum:

2024-08-27

Tid:

18:50 - 19:50

Antal tillfällen:

15

Veckodag:

Tis

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

44098

Plats:

Dansstudion Preparandum Linnégatan 17 35233 Växjö

1 500 SEK

Fullbokat! Anmäl dig till en reservplats

Det är tyvärr fullbokat just nu men du kan anmäla dig som reserv och får då ett meddelande från SV om det blir en plats ledig

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Kronoberg