Fritt måleri för barn och ungdomar (8-17 år)

Information

Är du kreativ och vill utveckla dina målar kunskaper? Skapa egna konstverk med stöttning från professionell ledare? Då har du hittat rätt! Den här kursen genomförs efter dina önskemål och i den takt som passar dig bäst.

Innehåll
Du lär dig utveckla din kreativa förmåga via färg, form och den egna fantasin. Under den här kursen kommer du få prova på olika tekniker inom tex akryl, olja och akvarell samt att teckna. Det kommer även finnas möjlighet att skapa titt-skåp som ett extra komplement under kursen.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs för att gå den här kursen.

Ledaren
Ann-Christin Wänberg har arbetat som fritidspedagog med inriktning bild och skapande. Hon har målat och skapat konst under större delen av livet. Hennes lustfyllda personlighet är smittsam och det ger ett tydligt avtryck i hennes positiva roll som ledare.

Anmälningsinformation
Sista anmälningsdag är sju dagar före kursstart. För att spara på vår miljö skickar vi kallelser via e-post. Håll utkik i din skräppost, ibland hamnar mailen där. Betalar du via Klarna är bekräftelsen via dem din kallelse. Vi reserverar oss för att behöva ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

För mer information kontakta oss
frida.schultz@sv.se
0709-512813

Startdatum:

2024-09-06

Tid:

15:30 - 17:00

Antal tillfällen:

10

Veckodag:

Fre

Arrangemangsnr:

116900

Plats:

SV Trelleborg Kontinentgatan Kontinentgatan 2 23142 Trelleborg

1 150 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Skåneland