2024-10-16

Just du kan starta en studiecirkel i Östergötland

Vill du fördjupa dig i ett intresse eller lära dig något nytt tillsammans med andra? Hos Studieförbundet Vuxenskolan Östergötland kan du enkelt starta en studiecirkel inom ett ämne som intresserar dig. Vi hjälper dig med lokaler, utrustning och allt annat du behöver för att komma igång!

Att starta en studiecirkel är ett roligt och enkelt sätt att tillsammans med andra utforska ett intresse. Oavsett om du vill lära dig spela gitarr, diskutera hållbarhet, eller utveckla din förening, kan du hitta stöd hos Studieförbundet Vuxenskolan Östergötland. En studiecirkel kan vara allt från en liten grupp vänner som delar ett gemensamt intresse, till en kurs som är öppen för allmänheten.


Vi erbjuder lokaler, teknisk utrustning och studiematerial för att underlätta cirkelns genomförande. Genom vårt nätverk får du också tillgång till utbildningar och stöd för att utvecklas som cirkelledare. Några exempel på populära studiecirklar i Östergötland är musikkurser, föreningsutbildningar och språkgrupper. Så varför inte starta en cirkel i ditt eget intresse?


Kontakta oss direkt på ostergotland@sv.se med din idé så hjälper vi dig att ta den vidare.