2024-09-12

Låna lokal kostnadsfritt

Samverkande föreningar får låna lokaler utan kostnad när aktiviteten sker tillsammans SV. Det gäller även studiecirklar, kamratgrupper och samtalsgrupper. Vi har lokaler i Hallsberg, Lindesberg, Örebro och Karlskoga. Stora och små salar, samtalsrum, danssal och musikstudios – och trevliga sällskapsytor.

Har ni hunnit planera höstens aktiviteter ännu? Kanske har ni föreläsningar eller andra evenemang som ni vill genomföra men saknar en passande lokal? Eller har ni andra spännande aktiviteter som kan genomföras tillsammans med oss på Studieförbundet Vuxenskolan Örebro län?


– Passa på att förlägga höstens föreläsningar eller andra aktiviteter hos oss.


Kostnadsfria lokaler, en ekonomisk lättnad

Kostnadsfria lokaler innebär en ekonomisk lättnad då ni inte behöver betala lokalhyra. Hos oss får ni dessutom tillgång till digital teknik för presentationer och möten, pentry och sällskapsytor som bjuder in till samtal och samvaro.


Föreningslivet, ett prioriterat område

Att vi erbjuder kostnadsfria lokaler handlar inte om att vi har stora resurser. Tvärt om. Folkbildningen och det ideella föreningslivet under stor påverkan till följd av minskat anslag, och därför är det viktigare än någonsin att vi jobbar tillsammans. Genom att erbjuda organisationer tillgång till lokaler, digital teknik och andra stödinsatser, vill vi bidra till att föreningslivet och civilsamhället står starkt trots yttre omständigheter.


På SV är föreningslivet ett prioriterat område och en grundläggande del av vårt uppdrag handlar om att jobba för ett starkt föreningsliv.


Låter det intressant?

Via länken "Våra lokaler" kan ni kolla in bilder och läsa mer om de olika lokalerna. Tveka inte att kontakta oss vid frågor eller funderingar kring vad vi kan göra tillsammans.