2024-08-27

Gräv där du står - föreläsning om beredskap i hemmet

Välkommen till en inspirerande föreläsning om beredskap som tar dig bortom teorin. Patrick Sellman, som är känd från bl.a. podcasten ”I väntan på Katastrofen”, delar med sig av historiska perspektiv och konkreta råd för att du ska kunna bli bättre förberedd.

Kort sagt - hur du, genom att gräva där du står, kan uppnå större kontroll, trygghet och självständighet. Detta samtidigt som du bidrar till samhällets totala beredskap och förmåga att hantera kriser och katastrofer.


När

9/9 kl.18.00, Gullbrannagården - Halmstads kommun

10/9 kl.18.00, Tofta bygdegård - Varbergs kommun


Anmälan

I anmälningsavgiften (150kr) ingår kaffe/té och en ost & skinkfralla. Om du önskar endast ostfralla eller annat alternativ, vänligen ange detta vid anmälan. Klicka på den plats du vill boka dig till på länkarna ovan för att komma till bokningssidan.


Arrangör

Föreläsningen arrangeras av Studieförbundet Vuxenskolan i samarbete med Bygdegårdarnas Riksförbund, LRF, Centerpartiet Varberg och Hemvärnet Halland.


De globala målen - Agenda 2030

Denna föreläsning faller inom ramen för vårt arbete med de globala målen. Om du vill läsa om mer saker vi gör har vi samlat det på denna sida.