BOKASHI - Ät din jord!
![](/storage/970626D29E065939C6678CE9A00899C4838B6DCD9E94826A19D96BDEB60C4374/249c3fc7d35d4cf2861938478e2d7e6c/1000-1000-0-jpg.Jpeg/media/cfcaa90eab3349ff926c99f379a7aeeb/43102-bokashi%20test.jpeg)
Information
Vad ska jag välja, vad ska jag ta?Vilken jord passar? Vilket gödsel är bra?
Med bokashi förvandlas dina matrester till jord
Passar till allt, näringsrik och fullgod
Lär dig göra egen näringsrik jord och gödsel av dina matrester och trädgårdsavfall.
Bokashi är en japansk metod som med hjälp av effektiva mikroorganismer fermenterar ditt matavfall och ger planteringsfärdig jord på 4-6 veckor.
Vi kommer att följas åt för att du ska få stöd och kunna ställa frågor under processens gång.
Tips om bokashihink och strö ges vid första kurstillfället.
Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs
Tillfällen
Denna kurs går var tredje vecka då man gör moment hemma mellan tillfällena.
22 oktober
12 november
3 december
Kursledare
Hyun Chung Kim har en master i arkitektur och stort intresse för giftfritt, ätbart odlande.
Vinnare av "idéträdgård 2023" på Nordiska trädgårdar.
Kurslokal
Redbergsskolan ligger på Örngatan 6 vid Redbergsplatsen.
Lokalen är tillgänglighetsanpassad. Hiss finns.
Bra att veta
Du får en bekräftelse när du genomfört din webbanmälan.
Kallelse skickas ca 2-4 veckor innan kursstart till den e-postadress som du angett. Väljer du Klarnabetalning skickas kallelsen direkt. Om du inte har e-postadress så skickas kallelsen med vanlig post. Det är viktigt att du anger ditt mobilnummer om vi behöver nå dig med kort varsel.
Startdatum:
2024-10-22
Tid:
17:30 - 19:00
Antal tillfällen:
3
Veckodag:
Tis
Lediga platser:
Arrangemangsnr:
10279
Plats:
Redbergsskolan Örngatan 6 41667 Göteborg
780 SEK