Skillnadens Skörd - Mat från trädgården året om

Information

INTRESSEANMÄLAN

En kamratcirkel i att odla och ta tillvara på det vi odlar.

Under ett helt år kommer vi ses åtta gånger för att ha en mysig söndag tillsammans där vi över en rykande kopp te, riktigt grottar in oss i odling, grönsaker, mat och vad vi kan göra med det som naturen ger.

Vi kommer att utgå från boken "Skillnadens Skörd - Mat från trädgården året om" och tillhörande studieplan. Boken är skriven av Sara Bäckmo - odlare, poddare, författare och en av våra största trädgårdsinspiratörer.

Hur går det till?
I en kamratcirkel lär man sig, om ett ämne, tillsammans med andra. Det finns ingen kursledare som står vid en kateder och sitter på all kunskap. Studieplanen tar upp diskussionsämnen och praktiska saker att testa tillsammans eller mellan träffarna. Mellan träffarna läser man ett kapitel i boken och odlar som vanligt i sin trädgård/kolonilott/gemensamhetsodling/balkong/annat.

Studiematerial
Boken "Skillnadens Skörd - Mat från trädgården året om" av Sara Bäckmo och Maria Fors Östberg köper du själv för ca 250kr/lånar av en bekant/hittar begagnat. Studieplanen får du vid första träffen.

Anmälan
Gör en intresseanmälan så ser vi hur många vi får ihop till en grupp och när vi startar. Startdatum och veckodag är inte hugget i sten, ange gärna i meddelanderaden vilka dagar som skulle passa dig bäst.
Förutom kostnaden för boken så är cirkeln kostnadsfri.

Frågor
Kontakta Lisa för mer information lisa.formare@sv.se 0707341184

Startdatum:

2025-01-05

Tid:

15:00 - 18:00

Antal tillfällen:

8

Veckodag:

Sön

Arrangemangsnr:

117060

Plats:

SV Eslöv Ystadsvägen 10 24138 Eslöv

Kostnadsfri

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Skåneland