Gör dina egna bivaxdukar

Information

Bivaxdukar/foodwraps används för matförvaring - som ett hållbart alternativ!
Använd dukarna som du klämmer åt runt formar och matvaror istället för plastfolie! Klimatvänligt, ekonomiskt, hälsosamt, bivax är dessutom bakteriedödande.
Enkelt att rengöra, hållbarhet minst 1 år vid regelbunden användning. Kan fyllas på & brukas1-2 år till. Sen återbrukas som braständare.
Ta tillfället och lär dig göra egna. Dessutom en fin present att ge bort!

Upplägg:
Skapa 4-5 bivaxdukar.
Alt.1 Tre i a4 & en större.
Alt.2 Fyra i a4 & två mindre.
Använd mina ekologiska eller urtvättade tunna bomullstyger.

Förkunskaper:
Inga förkunskaper krävs

Kursledare:
Jessica Aftonlind
Jag som håller i kursen är företagare inom ämnet "Skapa giftfria produkter för kropp och hem." Har hållit kurser inom företaget Creativan i 3,5 år på Öland och i Kalmar även som kursledare på studieförbund. Jag brinner för att inspirera människor att skapa själva och läran om naturliga produkter.

Kursmaterial:
Ingår i avgiften men du får gärna ta med eget bomullstyg. Vi känner och ser om ditt tyg är i rätt tjocklek och tillräckligt använt.
Nya tyger är oftast inte optimalt, bäst är exempelvis slitna påslakan.

Lokal:
Kursen hålls i SVs lokaler på Polhemsgatan 16. Entrén är på markplan, har en ramp och automatisk dörröppnare. Det finns rullstolsanpassad toalett. Kaffe/the och enklare fika finns att köpa, betalning via swish eller kontant.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

Startdatum:

2024-09-18

Tid:

13:00 - 15:30

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Ons

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

51180

Plats:

SV Kalmar Polhemsgatan 16 39239 Kalmar

450 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Kalmar län