Fönsterrenovering

Information

Lär dig grunderna i traditionell fönster renovering. Vi kittar, tätar, målar med linoljefärg och glasar in fönster. vi använder bara linoljebaserade produkter.

Förkunskaper
Passar både nybörjare och dig som har gått cirkeln tidigare då ledaren anpassar undervisningen individuellt.

Material
Första tillfället har ledaren teoretisk genomgång där vi också går igenom era förväntningar. Till de andra tillfällena är det bra om ni har tillgång till eget övningsobjekt och gärna egna verktyg som skrapor, varmluftspistol, liten tång, borrmaskin, kittkniv, eventuellt slipmaskin, enkel glasskärare. Är det några verktyg ni inte har så går vi igenom det första gången och ger tips på vart man kan köpa det, alternativt om vi kan låna av varandra. Ni behöver inte ha med några verktyg till första tillfället.

Kursledare
Kajsa Claesdotter

Bra att veta
Din anmälan är bindande. Du får en faktura och kallelse till kursen 1-2 veckor före kursstart, där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras.
Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges.
Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället.
Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare. Vid fullbokad kurs; anmäl gärna reservplats.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.


Varmt välkommen med din anmälan!

Startdatum:

2024-09-16

Tid:

17:00 - 19:15

Antal tillfällen:

5

Veckodag:

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

51027

Plats:

Hanssons Fönsterhantverk Storgatan 39 38234 Nybro

1 450 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Kalmar län