Spanska lätt konversation B2 digitalt

Information

OBS! Denna kurs är digital. Se mer information under kursupplägg.

Vi samtalar både om vardagssituationer och om aktuella ämnen. Vi lär oss mer om olika kulturer och traditioner i den spansktalande världen. Vi arbetar med grammatikgenomgångar samt skriftliga och muntliga övningar och vi fördjupar oss i att uttrycka oss med olika tempus och även med imperativ och konjunktiv.
Deltagarnas lärande är i centrum och arbetet sker i par samt i mindre grupper. Kursens innehåll kommer att anpassas efter deltagarnas behov och önskemål.

Kursupplägg
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, totalt 10 tillfällen. Online-träffarna sker i webbverktyget Zoom. Länk och instruktioner till Zoom mailas ut i samband med kursstart. Det du behöver för att kunna delta i denna kurs är en dator eller surfplatta (gärna med kamera) och en internetuppkoppling.

Förkunskapskrav
För dig som kan förstå huvuddragen i tydligt standardspråk och har grundläggande grammatik. Du kan oförberedd ge dig in i samtal som berör det vardagliga livet, samt uttrycka dig klart och detaljerat om olika ämnen. Du har läst i motsvarande ca 6-7 terminer. Om du är osäker - kontakta kontoret.

Kurslitteratur
Ledaren tillhandahåller eget material som diskussionsunderlag.

Kursledare
Elisa Brega. Elisa kommer från Argentina och är utbildad lärare med många års erfarenhet i att undervisa vuxna i språk, framför allt Sverige och Spanien. Hon har jobbat hos SV i många år.

Kurslokalen
Distans - kurs är online i webverktyget Zoom.

Bra att veta
Du får en bekräftelse när du genomfört din webbanmälan. Sedan skickar vi en kallelse ca 14 dagar före kursstart. Du får även ett informationsblad i ett separat mail till den e-postadress som du angett. Det är viktigt att du anger ditt mobilnummer om vi behöver nå dig med kort varsel.

Startdatum:

2024-09-17

Tid:

17:30 - 19:00

Antal tillfällen:

10

Veckodag:

Tis

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

10226

Plats:

Distans

1 390 SEK

Fullbokat! Anmäl dig till en reservplats

Det är tyvärr fullbokat just nu men du kan anmäla dig som reserv och får då ett meddelande från SV om det blir en plats ledig

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Göteborg