Spanska lätt konversation B2 digitalt

Information

OBS! Denna kurs är digital. Se mer information under kursupplägg.

En kurs där dialogen ligger i fokus för dig som vill utveckla talförmågan och lära dig uttrycka dig mer nyanserat! Vi kommer att läsa en skönlitterär bok och använda som diskussionsunderlag. Vi kommer även att jobba med utdrag ur Caminando 4 och 5 för att repetera grammatik samt lyssna på nyhetsinslag för att öva hörförståelse. Kursens innehåll kommer att anpassas efter deltagarnas behov och önskemål.

Kursupplägg
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, totalt 10 tillfällen. Online-träffarna sker i webbverktyget Zoom. Länk och instruktioner till Zoom mailas ut i samband med kursstart. Det du behöver för att kunna delta i denna kurs är en dator eller surfplatta (gärna med kamera) och en internetuppkoppling.

Förkunskapskrav
Du har grundläggande grammatik. För dig som kan förstå huvuddragen i tydligt standardspråk. Du kan oförberedd ge dig in i samtal som berör det vardagliga livet. Du kan uttrycka dig klart och detaljerat om olika ämnen. Du har läst i motsvarande ca 8 terminer.

Kurslitteratur
Ledaren tillhandahåller material från nätet som diskussionsunderlag, t ex texter och videos.
Om ni önskar bok kan ni prata om detta vid första kurstillfället.
Beslutar ni er för att inhandla böcker så ingår dessa inte i kursavgiften.

Kursledare
Cinthya Becerra. Cinthya kommer från Mexiko och hon har 14 år av erfarenheter som lärare. Hon älskar att undervisa språk och grammatik. Hon är en social person och gillar att träffa nya människor.

Kurslokalen
Distans - kurs är online i webverktyget Zoom.

Bra att veta
Du får en bekräftelse när du genomfört din webbanmälan. Sedan skickar vi en kallelse ca 14 dagar före kursstart till den e-postadress som du angett. Om du inte har e-postadress så skickas kallelsen med vanlig post. Det är viktigt att du anger ditt mobilnummer om vi behöver nå dig med kort varsel.

Startdatum:

2024-09-18

Tid:

17:30 - 19:00

Antal tillfällen:

10

Veckodag:

Ons

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

10185

Plats:

Distans

1 390 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Göteborg