Spanska för resväskan A2 digitalt

Information

OBS! Denna kurs är digital. Se mer information under kursupplägg.

I denna spanskakurs fortsätter vi att utöka ordförrådet och lär oss grundläggande grammatik om futurum och närmaste dåtid. Vi arbetar med språkligt enkla texter och dialoger som vi har som utgångspunkt för muntliga och skriftliga övningar av olika slag. Vi lär oss realia om den spansktalande världen.

Vi arbetar tillsammans utifrån deltagarnas förutsättningar och vår ledare anpassar kursens innehåll efter deltagarnas behov och önskemål.

Kursupplägg
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, totalt 10 tillfällen. Online-träffarna sker i webbverktyget Zoom. Länk och instruktioner till Zoom mailas ut i samband med kursstart. Det du behöver för att kunna delta i denna kurs är en dator eller surfplatta (gärna med kamera) och en internetuppkoppling.

Förkunskapskrav
Du har baskunskaper i spanska, kan uttrycka enkla fraser och har viss ordförråd. Du har gått motsvarande ca. 2- 3 terminer spanska eller vill fräscha upp dina tidigare kunskaper.
Om du är osäker, kontakta oss på kontoret.

Kurslitteratur
Ledaren tillhandahåller eget material som diskussionsunderlag.
Ibland används även "Hola - spanska för resan" (ISBN 9789157457905). OBS gruppen har redan läst ut boken men använder den som diskussionsunderlag.

Material ingår inte i kursavgiften. Du förväntas inte ha köpt boken vid första tillfället.
Det händer att kurser måste ställas in pga för få anmälda deltagare. Studieförbundet Vuxenskolan ansvarar ej för inköpt bok till inställd kurs.

Kursledare
Elisa Brega. Elisa kommer från Argentina och är utbildad lärare med många års erfarenhet i att undervisa vuxna i språk, framför allt Sverige och Spanien. Hon har jobbat hos SV i många år.

Kurslokalen
Distans - kurs är online i webverktyget Zoom.

Bra att veta
Du får en bekräftelse när du genomfört din webbanmälan. Sedan skickar vi en kallelse ca 14 dagar före kursstart. Du får även ett informationsblad i ett separat mail till den e-postadress som du angett. Det är viktigt att du anger ditt mobilnummer om vi behöver nå dig med kort varsel.


Startdatum:

2024-09-19

Tid:

17:30 - 19:00

Antal tillfällen:

10

Veckodag:

Tors

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

10228

Plats:

Distans

1 390 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Göteborg