Spanska För Nybörjare Distans HT 2024

Information

Spanien bjuder på god mat, spännande historia och sköna landskap. Att kunna göra sig förstådd på restaurangen eller fråga efter vägen förhöjer upplevelsen. Det finns många anledningar att resa hit. Då känns det känns tryggt med vetskapen att man kan hantera vardagliga situationer.

Målet är att stifta bekantskap med Spanska språket, med ordförråd och grammatik, att läsa och förstå språket. Således lär vi oss grunderna i språket, skaffa bra ordförråd, läsa och förstå språket på turistnivå, beställa mat på restaurang, boka biljetter mm.

LEDARE:
Annica Hörnell - Har en gedigen pedagogisk erfarenhet och har under lång tid undervisat i flera språk. Hon har även haft kvällskurser i flera språk.

PRIS:
445:- för kursen material ingår.
Måndagar 17.30-19.00
4 tillfällen med start 4/11.
Distanskurs

ANMÄLNINGSVILLKOR
Alla kursstarter är preliminära.
Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart.
Anmälan är bindande.

FRÅGOR?
Kontakta Studieförbundet Vuxenskolan: tel: 070/4313931 eller e-post: anette.bergkvist@sv.se

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar.

Startdatum:

2024-11-04

Tid:

17:30 - 19:00

Antal tillfällen:

4

Veckodag:

Mån

Arrangemangsnr:

29719

Plats:

Distans

445 SEK

Fullbokat! Anmäl dig till en reservplats

Det är tyvärr fullbokat just nu men du kan anmäla dig som reserv och får då ett meddelande från SV om det blir en plats ledig

Har du några frågor?

Kontakta SV Jönköpings län