Sångkurs med Anna Fält - Ett utforskande i finska folksånger

Information

Följ med på ett sångligt äventyr med sångerskan Anna Fält. Tillsammans med andra kommer du utforska finsk-ugriska sånger och finska folksånger.

Om Anna Fält

”Jag har aldrig hört något liknande förut” - ett uttalande man ofta hör om Anna Fält. Det är ovanligt att höra människorösten bara sjungandes. Folksångstraditionen erbjuder många uttryckssätt för det mångsidiga instrument som rösten är. Och ibland spelar hon och så på det finska nationalinstrumentet kantele.

Anna Fält framför sånger ur de skandinaviska och finsk-urgiska traditionerna samt eget material i form av tonsättningar av urgamla besvärjelser, vallsånger, jojk, vaggvisor, berättelser från Finnskogarna och de nordiska landskapen. Anna Fält är född, uppvuxen och utbildad i Finland och har bott och arbetat i Sverige sedan 2012. Hon är examinerad inom pop/jazz musik, folksångspedagogik samt har en master i nordisk folkmusik från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Som soloartist jobbar Anna mest inom Sverige och Finland men också runt om världen.

Läs/Titta/Lyssna på mer: www.annafalt.com

Har du frågor om kurstillfället? Kontakta peter.hjelm@sv.se

Startdatum:

2024-10-06

Tid:

12:00 - 13:30

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Sön

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

10353

Plats:

Redbergsteatern Örngatan 6 41667 Göteborg

250 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Göteborg