Engelska falska nybörjare/A1

Information

För dig som vill fortsätta lära dig engelska från grunden. I kursen får du öva på engelska inför olika vardagssituationer, presentera dig själv, prata om dina intressen, bestämma ett möte med någon, mm. Vi kommer arbeta med konversation, grammatik och ordförråd. Kursens innehåll kommer att anpassas efter deltagarnas behov och önskemål.
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, totalt 8 tillfällen.

Förkunskapskrav
Du har gått motsvarande 1-2 terminer nybörjarengelska eller vill fräscha upp dina tidigare kunskaper. Du kan uttrycka enkla ord och fraser.


Kurslitteratur
Of Course! 1
ISBN: 9789144136356

Material ingår inte i kursavgiften. Du förväntas ha köpt boken vid första tillfället.
Du hittar boken hos de flesta nätbokhandlare.
Det händer att kurser måste ställas in pga för få anmälda deltagare. Studieförbundet Vuxenskolan ansvarar ej för inköpt bok till inställd kurs.

Kursledare
Evelyn Turvall. Evelyn kommer från Kanada och är vår huvudledare i engelska. Hon har vigt sitt liv åt att undervisa i sitt modersmål engelska och har arbetat hos SV i många år.

Kurslokalen
Lokalen ligger i Vasastan. Spårvagnshållplats Vasa Viktoriagatan.
En trappa upp utan hiss. Ej tillgänglighetsanpassat.

Bra att veta
Du får en bekräftelse när du genomfört din webbanmälan. Sedan skickar vi en kallelse ca 14 dagar före kursstart. Du får även ett informationsblad i ett separat mail till den e-postadress som du angett. Om du inte har e-postadress så skickas kallelsen med informationsblad med vanlig post. Det är viktigt att du anger ditt mobilnummer om vi behöver nå dig med kort varsel.

Startdatum:

2024-09-17

Tid:

15:30 - 17:00

Antal tillfällen:

8

Veckodag:

Tis

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

10188

Plats:

Karl Gustavsg 15 Karl Gustavsgatan 15 41125 Göteborg

1 110 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Göteborg