Engelska för nybörjare och nyfikna!

Information

Welcome!
I den här studiecirkeln kommer vi lära oss engelska! Engelska är ett västgermanskt språk i den indo-europeiska språkfamiljen som talas i Storbritannien, USA, Canada, Indien, Kenya, Australien - ja kort sagt i väldigt många olika länder. 375 miljoner har engelska som modersmål och 1,2 miljarder har engelska som andraspråk. Och snart även du!

Tranåsbon och läraren Anna-Carin Bovin leder kursen där vi lär oss engelska från grunden och lär oss trevliga och användbara ord och uttryck för att kommunicera på engelska - "Would you like a cup of te?" samt lite märkliga uttryck. Vad betyder det egentligen när man säger " Its raining cats and dogs"? Vi kommer även läsa lite roliga korta berättelser.

FÖRKUNSKAPER
För nybörjare

LEDARE
Anna-Carin Bovin

FRÅGOR?
Fuji Hoffmann Verksamhetsutvecklare - fuji.hoffmann@sv.se

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.

Startdatum:

2024-09-03

Tid:

18:30 - 21:00

Antal tillfällen:

6

Veckodag:

Mån

Arrangemangsnr:

29520

Plats:

Tranås

829 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Jönköpings län