Hur är din digitala beredskap?

Information

OBS: Detta är en intresseanmälan. När du anmäler dig binder du dig inte till något, utan får bara mer information om tid och plats!

Den tekniska utvecklingen går fortare än någonsin tidigare och allt fler delar av vårt samhälle och vår tillvaro digitaliseras. Detta skapar nya möjligheter och bekvämligheter för oss men innebär även att vi ställs inför helt nya utmaningar, risker och svårigheter.
Digital beredskap är en föreläsning där du får en god grundläggande orientering i de vanligaste digitala riskerna vi utsätter oss för.
Föreläsningen riktar sig till alla oavsett bakgrund eller kunskap. Följ med på en resa från sedvanliga solochvårare till bluffmejl, Darknet, Instagram, TikTok och potemkinkulisser.
Föreläsningen hålls av Johan Sundgren och Robert Ekman från Norrfyr AB.

Johan Sundgren
Johan är f.d. polis med mångårig erfarenhet av att utreda nätbaserad brottslighet inklusive barnpornografibrott och grooming-situationer. De senaste åren har han arbetat med beredskaps- och säkerhetsfrågor på både kommunal och regional nivå. Johan har även under ett antal år arbetat i den privata IT-branschen som projektledare. Johan är en av ägarna till Norrfyr.

Robert Ekman
Robert är ägare till utvecklings-företaget Ekerit och en systemutvecklare med över 10 års erfarenhet av att utveckla avancerade digitala system åt andra företag, vilka till en stor del rör finansiella transaktioner vilket ställer stora krav på säkerhet. Robert har över 15 års erfarenhet som brandman i kommunal räddningstjänst. Robert är den andra ägaren till Norrfyr.



FRÅGOR?
Kontakta Theresa Eriksson, Verksamhetsutvecklare, 0370-341090, theresa.eriksson@sv.se



SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.

Startdatum:

Ej fastställt

Tid:

Ej fastställt

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Arrangemangsnr:

81945

Plats:

Värnamo

200 SEK

Inget datum eller startdatum passerat

Anmäl intresse för att deltagande eller önskemål om framtida datum. Ange önskemål i meddelande vid bokning

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Jönköpings län