Vokalgruppen Solala - Lördagkvällen på Nordic Soundscapes

Information

Under Nordic Soundscapes kan du ta del av flera konserter och framträdanden på kvällstid, uppleva en spelkväll med levande musik, spontandans och spontansång!
Det bjuds även Berättar-stugor med svenska och norska Berättare samt Vis-stugor med Jens Gustafsson, på fredagen och med Ellen Sundberg på lördagen.

Lördag 21 september – Rösternas Kväll – Solala, visor med Ellen Sundberg, Berättarstuga SKÖRA, Open Stage folkmusik och dans

17:00-17:45 Berättarstuga med Jämtlands Berättarnätverk SKÖRA med norskt gästspel
Kom och lyssna till lokala berättare från Jämtland och Norge som på fängslande manér låter oss följa med i berättandets konst. En lugn och intrycksfull stund mitt bland all folkmusik och körsång på Nordic Soundscapes!

19:00-20:00 Solala
Vi är mycket stolta över att presentera Solala på Nordic Soundscapes i Storlien! Solala är den vokala powertrion som med ett unikt tonspråk, bländande stämföring och varierande repertoar ackompanjerad av hemmasnickrade rytminstrument har förändrat hur sång i grupp kan låta. Deras förmåga att skapa en atmosfär av ren glädje och energi på scenen är imponerande. Trion har en förmåga att skapa magi endast med sina röster, de har en stadigt växande publik, har gjort hundratals konserter, flertal TV-framträdanden, fem skivproduktioner och t o m en utgiven bok om Kökspercussion.
Läs mer på www.solala.se

20:30-21:30 Visstuga med Ellen Sundberg
Ellen Sundberg, en av våra främsta visartister, bjuder på en akustisk konsert på lördagen under Nordic Soundscapes. Ellen Sundberg har en sällsam förmåga att gestalta andras ord. Att få texten att sjunga och levandegöra raderna med en innerlig inlevelse. En förmåga hon visat prov på med sina två hyllade album Ett Bloss För Bodil Malmsten och Du sålde min biljett – Ellen Sundberg sjunger Kjell Höglund. Kom och lyssna till hennes musikaliska talang under en intim visstund i Storlien. Läs mer på https://ellensundberg.com/.

21:30-00:00 Open stage med sång, folkmusik och folkdans!
Detta är en stund du inte vill missa! Olika musikaliska sammansättningar, spelmanslag och en och annan gäst bjuder på sitt bästa under sista kvällen på Nordic Soundscapes. Kanske har du något att bjuda på? Förvänta dig dans i mängder och riktigt go stämning!

Passa på att avnjuta en god middag på Storlien Högfjällshotell eller övernatta i samband med kvällsprogrammet, besök www.storlienhogfjallshotell.se för mer information och bokning.

#nordicsoundscapes

Startdatum:

2024-09-21

Tid:

17:00 - 23:55

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Lör

Arrangemangsnr:

58613

Plats:

Storliens högfjällshotell Geijerbacken 10 83799 Storlien

295 SEK

  • Kurspris

    280 SEK

  • Andra kostnader

    15 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Jämtlands län