Dragshowens magiska värld med Bland Drakar och Dragqueens

Information

Avsluta en fullspäckad dag på Åre Outdoor Pride med en färgsprakande afton tillsammans med Bland Drakar och Dragqueens!

Kom och upplev dragshowens kreativa, färgsprakande och underhållande värld i teatersällskapets nya föreställning Dragshowens magiska värld som passar publik i alla åldrar. Föreställningen har gjort succé på Konserthuset Stockholm, med en glittrande mix av shownummer, sång, dans och en rejäl dos humor!

Insläpp från kl. 19.00, start 19.30.
Barn upp till 12 år går gratis i vuxet sällskap, men behöver uppvisa biljett. Uppge i anmälan hur många i sällskapet som är barn.

Om föreställningen:
Petter Wallenbergs teatersällskap Bland Drakar och Dragqueens turnerar landet runt med sina enormt populära sagostunder och föreställningar. Nu är de aktuella med en ny föreställning, som är en interaktiv resa genom konstformen dragshow. Föreställningen framförs av den populära dragshowartisten, sångaren och dansaren Björta
(Björn Törnblom), som bjuder in publiken in att uppleva nya tolkningar av kända låtar och utforskande lekar med smink, peruker och kostym, ja kort sagt alla de delar som ingår i dragshow! Föreställningen togs fram i samarbete Konserthuset Stockholm och Kungliga Filharmonikerna och sålde ut Konserthuset Stockholm under Stockholm Pride 2023.

Artist: Björta (Björn Törnblom)
Regissör och manusförfattare: Petter Wallenberg

Webbplats Bland drakar och dragqueens:
www.blanddrakarochdragqueens.se

Instagram Bland drakar och dragqueens:
www.instagram.com/blanddrakarochdragqueens

Facebook Bland drakar och dragqueens:
www.facebook.com/BlandDrakarOchDragqueen

Denna föreställning visas i samarbete mellan Åre Outdoor Pride, Västra Jämtlands Teaterförening, Riksteatern Jämtland Härjedalen och Studieförbundet Vuxenskolan.

Startdatum:

2024-08-17

Tid:

19:30 - 00:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Lör

Arrangemangsnr:

46810

Plats:

Åre hembygdsgård Hembygdsvägen 1 83798 Åre

150 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Jämtlands län