Canta Corazon - Sjung ditt hjärta - Workshop/Trumcirkel

Information

Detta är en förmiddag för dig som älskar musik och rörelse i gemenskap. Du som vill utforska och lära känna din röst och din kropp på en djupare nivå. Du får guidning och hjälp med att öppna upp och utforska din inneboende kraft. Vi hjälps åt att sprida glädje och ljus i tillvaron och förena hjärtan. Vi sjunger och reciterar enkla sånger, dikter, mantran och chants på olika språk, som tex svenska, spanska, hindi, koreanska, engelska, franska.

Målgrupp
Passar såväl vana som ovana utövare. Du bestämmer alltid själv hur mycket plats du vill ta, med både kropp, rörelse och sång. Alla är amatörer och vi vill mötas och ha roligt tillsammans genom lek, utforskande och stor nyfikenhet. Alla kan trumma och delta. Ingen musikalisk erfarenhet eller språkkunskap krävs, bara ett öppet hjärta och öppet sinne ❤️
När du går härifrån kommer du att känna dig både upplyft och även kunna några nya ord och nynna på någon låt. 🎶

Mål
Lära sig vara mer i nuet och må bra i själ och kropp. Släpp taget om prestationstänk eller om hur du tror att saker ska vara eller låta. Du är unik, din röst är unik och ditt hjärtbeat är unikt.💞🎶✨🙏💃

Innehåll
En Workshop för dig som vill prova på att hitta din egna inre rytm och röst med hjälp av trumma, rörelse & sound. Vi går igenom kroppsrytm och några ljudrytmer. Vi avslutar på mattan med en skön stunds avslappning.

Material
Ta med ett instrument som du vill spela på. Det kan vara trumma, djembe, panderett, tamburin, maracas, eller annat naturinstrument som du har hemma. Kastrull och träslevar går också bra. Eller ta med enbart din röst! Ha på dig bekväma kläder.
Det finns kaffe, te och varm choklad på plats. Ta gärna med något att äta.
Fri parkering och busshållplats utanför.

Om kursledaren:
Isabel är en kreativ yoga- och dansinspiratör som brinner för hälsa och välmående i alla dess former. Hon håller även inspirations cirklar och föreläsningar i yin yoga, meditation, massage, soundavslappning, coaching, dans och k-drama ur ett större andligt och själsligt perspektiv.

Startdatum:

2024-10-27

Tid:

11:00 - 13:30

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Sön

Arrangemangsnr:

11243

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Energigatan 9 43437 Kungsbacka

250 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Halland