Från "klöv till knorr" -styckningsteknik

Information

Har du precis tagit jägarexamen eller vill du utveckla dina matlagningskunskaper?
I kursen går vi igenom anatomisk styckning på rådjur, vildsvin eller får, beroende på vad kursledaren har tillgång till.
Djuren är anatomiskt uppbyggda på samma sätt vilket gör att dina styckningskunskaper kan användas brett.
I kursen får tips om hur du tar vara på alla styckningsdetaljer.

Vi använder svinfjälster och gör egen korv av mån av tid och intresse.

BRA ATT VETA
Ta med matsäck/fika. Ugn och mikro finns på plats.
Det finns möjlighet att köpa med sig av köttet vi arbetar med under dagen. Det betalas direkt till ledaren via Swish.
Vi är delvis utomhus, så kläder efter väder.
Från 15 år och uppåt.

LEDARE
Richard Gustafsson, kock, odlare och friluftsentusiast.

PLATS:
Götavägen 1, Värnamo

PRIS:
945kr

FRÅGOR?
Kring kursens innehåll, kontakta kursledare Richard Gustafsson, 073-523 90 17,
Övriga frågor kontakta verksamhetsutvecklare Anette Bergkvist, 070-431 39 31

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.

Startdatum:

2025-03-01

Tid:

12:00 - 18:15

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Lör

Arrangemangsnr:

101950

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan, Götavägen 1, 33152 Värnamo

945 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Jönköpings län