Framtidsveckan Tjörn: Pop up-bageri med Sébastien Bourdet

Information

Välkommen till en unik bakupplevelse med den kända bagaren Sébastien Boudet!
Kom och njut av doften av nybakat surdegsbröd i Hoga Saluhall. Sébastien kommer att visa sina hemligheter bakom det perfekta surdegsbrödet och dela med sig av sin passion för hantverket. Han bakar alltid sitt bröd på kulturspannmål och ekologiska ingredienser, och under dagen kommer han att förklara varför dessa val är så viktiga för honom. Tag chansen att köpa veckans bröd eller avsmaka olika sorters frallor bakade på olika typer av kulturspannmål. Missa inte denna möjlighet att lära dig från en mästare och njuta av fantastiskt bröd.

Bageri, försäljning och fika på gården.
Ingen anmälan och fri entré till pop up-bageri.
Se nedan för anmälan till Sébastien Boudets andra evenemang under Framtidsveckan Tjörn.

Missa inte Sébastien Boudet: Samtal om framtidens mat 14/5
Stjärnbagaren Sébastien Boudet berättar om sin känsla för mjöl, kvarnar, surdeg och den lokala, hållbara och goda maten.

Till Samtal om framtidens mat krävs anmälan. Klicka HÄR för att läsa mer och anmäla dig.

Framtidsveckan Tjörn: Hela programmet
Se det fullständiga programmet här: Omställning Tjörn eller här: Framtidsveckan Tjörn på Facebook

Arrangeras av Omställning Tjörn, Studieförbundet Vuxenskolan och projekt Samverkan Hoga saluhall. Projekt Samverkan Hoga saluhall drivs av Omställning Tjörn och finansieras av Leader Bohuslän.

Startdatum:

2025-05-15

Tid:

13:00 - 17:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Tors

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

102745

Plats:

Hoga saluhall, Säbyvägen 4, 47193 Kållekärr

Kostnadsfri

Anmälan

Se informationstext.

Har du några frågor?

Kontakta SV Väst