Föredrag - Mat & Prat med prisbelönte kocken Fredrik Gustafsson

Information

Mat & Prat med prisbelönte kocken Fredrik Gustafsson

Vad kan du göra i hemmet för att minska
matsvinnet? Vi slänger mer än en tredjedel
av all mat som produceras i världen. Nu är
det dags att börja agera mot matsvinnet!
Möt prisbelönte kocken Fredrik Gustafsson,
som brinner för att ta vara på råvaror
för att undvika matsvinn och har en gedigen
bakgrund med erfarenheter från VM och OS, där han representerat Culinary
Team West. Han har dessutom stor lokalkännedom från Orust och
Tjörn—då han jobbat på exempelvis Salt & Sill, Hotell Strana, Björholmens
Marina och Restaurang Vatten.
Den här kvällen kommer att bjuda på samtal kring vårt Matsvinn och Fredrik
kommer att demonstrera och ge tips på vad man kan göra med mat
som annars hade hamnat i komposten. Några små munsbitar kommer du
också att bli bjuden på under kvällen! Varmt Välkomna!


Förköp
Entré: 100 kr, bokas via nortic.se

Arrangörer: Kultur och bibliotek, Ett hållbart Bohuslän, Studieförbundet
Vuxenskolan

Startdatum:

2024-10-24

Tid:

19:00 - 21:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Tors

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

97349

Plats:

Kulturhuset Kajutan Hamntorget 18 47334 Henån

100 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Väst