Släktforskning, nybörjare

Information

Släktforskning är vägen till din egen historia. Vem är jag släkt med? Var kom de ifrån? Hur långt tillbaka kan jag forska? Frågor som dessa intresserar allt fler.
Här får du lära dig grunderna för att komma igång med din släktforskning. Vi tittar också på olika källor, dokumentation och annat smått och gott som kan inspirera dig.

BRA ATT VETA
Denna kursen riktar sig till dig som är nybörjare.
Ta med egen dator. Du behöver ha en aktiv e-postadress.

STUDIEMATERIAL
Kostnad för bok kan tillkomma med ca 300 kr. Vill man köpa till ett elevabonnemang på Arkiv digital så kostar det ca 400 kr. Kostnader för studiematerial faktureras separat.

LEDARE
Börje Jönsson har genom åren introducerat många i släktforskningens grunder och inspirerat andra att hitta släktningar i när och fjärran.

FRÅGOR?
Kontakta verksamhetsutvecklare Mia Undfors, 070-431 39 24, mia.undfors@sv.se


SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.


Startdatum:

2024-10-10

Tid:

18:30 - 20:45

Antal tillfällen:

8

Veckodag:

Tors

Arrangemangsnr:

29432

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Kaserngatan 12 B 57535 Eksjö

950 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Jönköpings län