Släktforskning - Grundkurs

Information

Lär dig släktforska och kom närmare dina rötter. Släktforskning är riktigt spännande och i denna kurs lär du dig grunden för att praktiskt komma igång.

Förkunskaper
Bra med grundläggande datavana.

Upplägg
Med fördel använder du en egen dator för att använda studiematerialet under kursen. I materialavgiften ingår ett abonnemang på ArkivDigital som aktiveras efter första träffen. Ni jobbar med släktforskning och får hjälp på vägen, vilka fallgropar du ska undvika och hitta lösningar på problem som kan uppstå.
Måndagkvällar veckorna 38,39,41,43,45,47.

Studiematerial
I materialavgiften ingår ett abonnemang på ArkivDigital som aktiveras efter första träffen. Om du redan har Arkiv digital vänligen meddela detta vid anmälan.

Kurslokal
Kursen hålls i SVs lokaler på Polhemsgatan 16. Entrén är på markplan, har en ramp och automatisk dörröppnare. Det finns rullstolsanpassad toalett. Inne i lokalen finns det trösklar in till de olika rummen.

Kursledare
Tomas Alriksson har själv släktforskat i drygt 40 år och är även aktiv i Kalmar län Genealogiska förening. Han delar med sig av egna erfarenheter och råd.

Bra att veta
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart, där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

Startdatum:

2024-09-16

Tid:

18:00 - 21:00

Antal tillfällen:

6

Veckodag:

Mån

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

48731

Plats:

SV Kalmar Polhemsgatan 16 39239 Kalmar

2 145 SEK

  • Kurspris

    1750 SEK

  • Materialkostnad

    395 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Kalmar län