Jag ser dig - Bildvisning med Christer Rådne

Information

Eslövs Fotoklubb presenterar i Samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan, en bildvisning med Christer Rådne.

Det var på 70-talet jag köpte min första kamera. Sedan dess har jag mer eller mindre fotograferat, företrädesvis natur med fokus på fåglar. Är man inbiten fågelskådare så är man.

Vad vill jag då med mitt fotograferande? - Jo, helt enkelt förmedla det fantastiska som vår natur har att upptäcka och ge! Jag hoppas att genom mina bilder väcka betraktarens egen nyfikenhet på att själv få - uppleva! - förundras! - fascineras! av allt det som finns runt omkring oss alla och envar. Helt enkelt att ta sig tid att ge sig ut i naturen, den börjar direkt utanför ytterdörren! Kan du av olika anledningar inte själv komma ut i naturen hoppas jag att du genom mina bilder kan - uppleva! - förundras! - fascineras! av allt som finns där ute, i stort och smått!

Jag söker mina motiv i mina absoluta hemmamarker. Men det händer, såklart, att jag vill få uppleva det andra visar genom sina bilder/filmer. Av den anledningen åker jag ibland till mer avlägsna resmål men företrädesvis söker jag mina motiv i Skåne och Blekinge. Inom naturfoto är det viktigt med kunskap om de djur du vill fotografera. När, var och hur uppträder de? Hur gör jag för att inte störa? Bl.a. denna kunskap i kombination med mycket tålamod, ja det ger resultat! Om jag lyckats, ja det avgör du som ser på mina bilder!

Till sist, utan att störa/förstöra djurliv/växter vill jag förmedla det jag ser och upplever.

Hellre en missad bild än ett oförsvarbart störmoment! Så viktigt kan det inte bli!


Startdatum:

2024-09-25

Tid:

18:00 - 21:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Ons

Arrangemangsnr:

413452

Plats:

SV Eslöv Ystadsvägen 10 24138 Eslöv

Kostnadsfri

Anmälan

Se informationstext.

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Skåneland