Teckningskurs Porträtt - distans

Information

På kursen lär du dig att teckna upp ett porträtt från grunden. Du får kunskaper om hur du på ett enkelt sätt mäter och tränar ditt ögonmått, tecknar grundformer för ansikten och arbetar med skuggor, linjer och proportioner för att ge ditt porträtt djup och volym.

Förkunskaper
Kursen är både för dig som är helt nybörjare och för dig som tecknat tidigare.

Upplägg
Kursen sträcker sig över 5 veckor med digitala träffar på tisdagar, klockan 17:30-19.45.
På kursen varvas ledarledda genomgångar med tid för eget skapande under handledning och gemensamma återkopplingar.

Studiematerial
Materiallista får du innan kursstart.

Digital kurs
Du kommer i god tid innan kursstarten få instruktioner om hur du loggar in på kursens rum i Zoom och deltar. Du behöver ha internetuppkoppling och en dator/padda med kamera och mikrofon för att kunna delta. Det är enkelt att vara med, vi hjälper till om det behövs.

Ledaren
Anna Vallin, konstnär med examen från Konstfack i Stockholm, är en inspirerande och kunnig ledare som har stor erfarenhet i att undervisa i måleri, skulptur och teckning.

"Att teckna porträtt är något jag aldrig tröttnar på och jag ser fram emot att få dela med mig av mina kunskaper, inspirera och utvecklas tillsammans."

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

Välkommen!

Efter avslutad kurs kommer du att få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den.

Startdatum:

2024-10-15

Tid:

17:30 - 19:45

Antal tillfällen:

5

Veckodag:

Tis

Arrangemangsnr:

51457

Plats:

Distans

1 495 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Uppsala län