Vedic Art - målarkurs

Information

Finn din kreativa glädje på ditt sätt genom Vedic art!

Kursinnehåll
Vedic art är en metod både för måleri och personlig utveckling. Alla har vi en skapande kraft inom oss. Att måla och skapa är ett redskap för att plocka fram de resurserna, så att vi kan använda dem på ett bra sätt både inom konsten och livet. Utöver en djupdykning i Vedic art kommer ni som deltagare även stöta på en mängd olika målartekniker.

Möt dig själv i en ny dimension - på duken!

Material
Deltagaren behöver ha med sig egna canvasdukar, panåer, trasor, gladpack, plastpåsar och sugrör, allt annat material ingår i kursavgiften.

Kursledare
Katarina Snögren är en skapande och kreativ person - föddes så! Hon har en bakgrund i måleri med akvarell, akryl och olja. Hon är utbildad Vedic art lärare. Katarina tilltalas av hur man kan kombinera de 17 principerna även i självaste livet. Hon vill dela med sig av dessa kunskaper till alla för att man mår så väl av det! Det är roligt, stimulerande och engagerande.

Vidareutveckling
Den här kursen är öppen för dig som är nybörjare, och även för dig som har gått kurser i Vedic Art tidigare. Det finns mycket kunskaper inom Vedic Art som man kan lära sig efter hand.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart via mail.
Ta med dig tilltugg till fikat samt lunchlåda - tillgång till kylskåp och mikro finns. Vi bjuder på kaffe/te.

Varmt välkommen!

Startdatum:

2024-11-09

Tid:

09:00 - 16:00

Antal tillfällen:

2

Veckodag:

Lör Sön

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

44510

Plats:

Dansstudion Preparandum, Linnégatan 17, 35233 Växjö

1 200 SEK

Har du några frågor?

Kontakta SV Kronoberg