Nyfiken på keramik!

Information

Är du född mellan åren 2011 - 2014 och är Nyfiken på keramik? Nu har DU chansen att vara med på en prova på-kurs!

Kursinnehåll
Vi träffas under två härliga tillfällen och lär oss grunderna i Keramik. Du får möjlighet att testa tekniker som kavling, tumning och ringling för att skapa olika föremål. Kanske vill du göra en skål, eller några roliga figurer, eller blir det en julklapp att ge bort till någon du tycker om?

Schema:
Måndag 9:30 - 12:00
Onsdag 9:30 - 12:00

Efter dessa två dagar får leran torka och brännas här i vår keramikugn. Alstren är klara att hämtas inom 2 veckor och kan målas eller dekoreras på annat sätt hemma.
Ledord för dagarna, kreativitet och glädje! Vi har två kompetenta cirkelledare på plats för att gruppen ska få alla möjligheter att lära sig så mycket som möjligt. Olika idéer och förslag får ni av oss och vi kommer att beskriva vad man kan göra och hur man bäst går till väga.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Material
Allt material ingår. Tänk på att lera är kladdigt så oömma kläder är att föredra och har du långt hår ta med en hårsnodd/klämma.

Kursledare
Gunilla Lind, och Nina Åström.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

Anmälningsvillkor
Din anmälan är bindande. Du har möjlighet att ångra din anmälan inom 14 dagar från den dag du anmält dig. Om du vill utnyttja din ångerrätt måste du meddela detta till oss på Vuxenskolan på ett klart och tydligt sätt innan ångerfristen löper ut. Återtagande av anmälan efter 14 dagar kan endast ske vid varaktigt studiehinder där intyg kan visas upp, tex läkarintyg. En administrativ avgift tas då ut. Läs de fullständiga anmälningsvillkoren här.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna anpassas våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.

Frågor
Har du frågor eller funderingar, hör gärna av dig på tel. 0950-12585 eller lycksele@sv.se

Startdatum:

2024-10-28

Tid:

09:30 - 12:00

Antal tillfällen:

2

Veckodag:

Mån Ons

Arrangemangsnr:

75183

Plats:

2481 - Studieförbundet Vuxenskolan Nybruksgatan 1 92132 Lycksele

450 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Västerbotten