Kundaliniyoga med Åshild - höj dina vibrationer

Information

Vill du ha kraften och modet att följa dina drömmar? Ha energi att nå dina mål? Då behöver du höja dina vibrationer. Att låta kroppen ha högre vibrationer ger förutsättningar för god hälsa, kraft och överskott!

Under livet stöter vi på utmaningar som gör att vi kommer ur balans och tappar fokus på det vi vill uppnå. Oavsett vad livet erbjuder har vi alltid möjligheten att höja våra vibrationer och skapa förutsättningar för att öka vår kraft och energi.

Under dessa sju tillfällen kommer du att få kunskap, övningar och olika yogapass samt längre meditationer som höjer din vibration.

Denna kurs kommer att:

• Ge ökad fysisk styrka och höja dina vibrationer genom enkla yogapass som stärker immunförsvaret, ökar smidighet och balans.
• Ge en bättre psykisk hälsa.
• Stärka din förmåga att vara närvarande, genom medveten andning och meditation.
• Aktivera kroppens lugn- och rosystem.
• Bygga större tillit till dig själv.

Varje träff kommer att bestå av ett yogapass, en djupavslappning och en meditation.

Yogan är online eller på plats i Hoverberg. Passen spelas också in, så du kan praktisera hemma så mycket du vill. En daglig praktik ger de bästa förutsättningarna för en god hälsa. Skriftligt arbetsmaterial ingår.

Ledare: Åshild Haaheim, instruktör i kundaliniyoga och lärare i mindfulness med 25 år egen erfarenhet av meditation och yoga. Åshild är utbildad psykolog och psykologspecialist. Hon har många verktyg som hjälper dig att komma i kontakt med glädjen och livskraften inom dig. Under kursen delar hon med sig av sin kunskap från kundaliniyogatraditionen, sin livsglädje och visdom.

Recensioner:
"Åshild är en fantastisk bra yogalärare. Kundaliniyoga öppnade upp en ny dimension av meditation och självkänsla för mig." - Jan Lee R

"Åshild är en varm och inspirerande yogalärare vilket ha bidragit till en skön känsla under passen där man får ta sin tid att hitta det som känns rätt just för mig” -Agnes

Datum: 3/9, 10/9, 17/9, 24/9, 1/10, 8/10 och 15/9

Kostnad:
1 444,- privatpersoner
1 222,- för sjukskrivna, heltids student, pensioner och arbetssökande. (Ange i meddelanderutan vid anmälan om detta gäller dig)
Ledare: Åshild Haaheim, instruktör i kundaliniyoga och lärare i mindfulness med 25 år erfarenhet av yoga och meditation.


Anmälan senast 31/8 till Studieförbundet Vuxenskolan: här på hemsidan eller ring 063-12 34 00 eller
Anmälan är bindande.
Minst 8 anmälda deltagare för att kursen ska bli av.

Varmt välkommen!

Startdatum:

2024-09-03

Tid:

18:30 - 20:30

Antal tillfällen:

7

Veckodag:

Tis

Arrangemangsnr:

26403

Plats:

Distans

1 444 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Jämtlands län