Är du mor- eller farförälder till ett barnbarn med autism eller adhd?

Information

Är du mor- eller farförälder till ett barn med autism eller adhd?

Nu har du chansen att delta i en kostnadsfri digital föreläsning där du kommer få kunskap om diagnoserna samtidigt som du får möjlighet att ställa alla de frågor du funderar över.
Tillsammans med andra mor- och farföräldrar i samma situation får du lyssna på när specialpedagogerna Anna Morell och Jenny Karlsson från MOVE Pedagogik som har stor erfarenhet och kunskap om autism och adhd kommer ge dig kunskap och verktyg du har hjälp av i mötet med ditt barnbarn.
Föreläsningen sänds digitalt så du kan sitta bekvämt hemma i din soffa medan du deltar, utan att synas och höras om du så önskar.
Vill du sen få ännu mer kunskap kring autism och adhd samt träffa andra mor- och farföräldrar i samma situation för att dela erfarenheter, samtala och få tips och stöd. Då finns möjligheten att starta samtalscirklar tillsammans med Move Pedagogik och Studieförbundet Vuxenskolan Västmanland.

Kostnadsfritt
Anmälan behövs för att vi ska kunna skicka ut länken till dig när föreläsningen börjar.

ENKÄT
Du kommer i slutet av kursen att få en webbenkät via mail. Vi är tacksamma om du tar dig tid att svara på webbenkäten. Den ger oss underlag för att förbättra vår verksamhet. Tack på förhand.

VILLKOR
I samband med att du anmäler dig till denna kurs/föreläsning så godkänner du våra anmälningsvillkor och personuppgiftshantering.
LÄS MER HÄR

Startdatum:

2024-11-13

Tid:

18:30 - 19:30

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Ons

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

74005

Plats:

Distans

Kostnadsfri

Har du några frågor?

Kontakta SV Västmanland