Samtalsträffar för dig som är anhörig till vuxna eller barn med NPF/autismdiagnos

Information

Välkommen till våra föräldraträffar för dig som är förälder till vuxna eller barn med NPF/Autismdiagnos! Här skapar vi en trygg och stöttande miljö där vi kan dela erfarenheter, få nya insikter och knyta värdefulla kontakter. Genom att delta i våra träffar får du möjlighet att lära dig mer om autism och hur du bäst kan stödja ditt barn. Vi ser fram emot att träffa dig och bygga en stark gemenskap tillsammans.

Målgrupp:
För dig som är förälder till vuxna eller barn med NPF/Autism diagnos.

Syfte:
Att träffa andra föräldrar och dela erfarenheter. Ge varandra tips och råd för nya infallsvinklar.

Upplägg:
Vi utgår ifrån olika samtalsämnen under dessa träffar och vi utgår även ifrån de frågor som dyker upp samt gruppens behov. Vi bjuder på kaffe/the.
Under hösten ses vi en gång per månad följande onsdagar: 11/9, 9/10, 6/11 och 4/12. Du kan komma på samtliga eller enstaka tillfällen, du väljer.

Samtalsledare:
Denna samtalsgrupp är i samarbete med föreningen Autism Kalmar län. Samtalsledare är Ingela Gliving och Malin Lindvall. Bli gärna medlem eller läs mer om föreningen här: https://www.autism.se/kalmar-lan/

Kurslokal:
Kursen hålls i SVs lokaler på Polhemsgatan 16. Entrén är på markplan men har en ramp och automatisk dörröppnare. Det finns rullstolsanpassad toalett.

Anmälan:
Anmälan är frivillig men vi ser gärna att du anmäler i förväg då vi kan kontakta dig vid ev ändringar. Du kan också bara dyka upp och anmäla dig på plats. Vid frågor går det bra att kontakta kalmar@autism.se eller verksamhetsutvecklare sandra.andersson@sv.se
Begränsat antal platser.

Varmt välkommen!

Startdatum:

2024-09-11

Tid:

18:00 - 20:00

Antal tillfällen:

4

Veckodag:

Ons

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

51579

Plats:

SV Kalmar Polhemsgatan 16 39239 Kalmar

Kostnadsfri

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Kalmar län