Aktiekunskap - Grundkurs

Information

Lägg grunden till ett rikare aktieliv!

Vår grundkurs vill inspirera och skola in dig på ett långsiktigt och regelbundet sparande i aktier och fonder. Med grundläggande kunskaper om aktiemarknaden får du en perfekt start för en mer aktivt förvaltning. Vi lär oss grundläggande faktakunskaper inom aktieområdet, förståelse för riskspridning och insikt i portföljtänkandet samt de praktiska kunskaper varje aktieägare har nytta av.

Förkunskaper:
Inga Förkunskaper krävs

Ledare:
Maria Johansson, Aktiespararna

Studiematerial:
Ingår i kursavgiften och ges ut vid första tillfället.

Lokal:
Sal 1, SV Kalmar, Polhemsgatan 16
Lokalen är viss tillgänglighetsanpassad. Till entrédörren finns en ramp. I lokalen finns trösklar in till de olika rummen. I entrén finns en toalett som är tillgänglighetsanpassad.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse/faktura till kursen ca. 1 vecka före kursstart, där finns all praktisk information. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi förbehåller oss rätten att ställa in kurser med för få anmälda.

Startdatum:

2024-09-16

Tid:

18:45 - 21:00

Antal tillfällen:

4

Veckodag:

Mån

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

50615

Plats:

SV Kalmar Polhemsgatan 16 39239 Kalmar

1 100 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Kalmar län