Upptäck Biokol och träkolstillverkning med Upp-make Örebro!

Information

Är du nyfiken på hållbara lösningar för framtiden? Upp-make bjuder in dig till en inspirerande introduktion om biokol och träkolstillverkning.

Vid denna träff får du chansen att dyka ner i processen bakom tillverkningen av biokol och träkol. Du får en introduktion kring hur dessa material kan bidra till att förbättra jordkvaliteten, minska koldioxidutsläpp och skapa nya möjligheter för både hem och trädgård. Genom praktiska demonstrationer och engagerande diskussioner får du lära dig hur du själv kan börja tillverka biokol hemma. Du kommer också att få tips på hur du kan använda biokol i din trädgård för att förbättra växtligheten och främja ett hållbart kretslopp.

För vem?
Oavsett om du är en hängiven trädgårdsentusiast, en miljömedveten samhällsmedborgare eller bara nyfiken på nya färdigheter, kommer denna träff att inspirera dig till att tänka annorlunda om hur vi kan skapa en mer hållbar framtid.

Anmälan
Låt oss tillsammans utforska möjligheterna med biokol och träkolstillverkning, anmäl dig redan idag, men senast den 19 september.

I samarbete med uppfinnare-makerspace Örebro
Uppfinnare-Makerspace Örebro är en ideell förening med en gemensam verkstad där människor kan mötas och skapa saker tillsammans. Föreningens vision är bland annat att främja kreativitet, lärande, generationsöverskridande kompetensöverföring och samarbete genom att skapa en inkluderande miljö där människor kan utforska och utveckla sina skaparfärdigheter. Läs gärna mer via följande länk: https://www.uppmake.se/

Startdatum:

2024-09-22

Tid:

15:00 - 16:30

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Sön

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

55704

Plats:

SV Örebro Fabriksgatan 8 70210 Örebro

Kostnadsfri

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Örebro län