Hundens språk och känslor

Information

Denna föreläsning tar dig med på en fascinerande resa in i hundens värld och ger dig insikter i deras språk och känslor. Har du någonsin undrat vad din hund försöker säga till dig genom sina kroppsspråk och beteenden? Vill du lära dig att tolka deras signaler för att skapa en djupare och mer meningsfull relation med din fyrbenta vän?

Under föreläsningen kommer vi att utforska de olika sätten som hundar kommunicerar med oss och med varandra. Vi kommer att dyka in i deras kroppsspråk, ansiktsuttryck, svansrörelser och ljud, och lära oss att läsa av deras signaler på ett mer intuitivt och effektivt sätt.

Genom att förstå hundens språk och känslor kan du skapa en trygg och harmonisk miljö för din hund.

FÖRKUNSKAPER
Tex: Inga förkunskaper krävs.

BRA ATT VETA
Även om detta är en föreläsning om människans bästa vän hunden så får tyvärr inga hundar följa med in i lokalen
Kostnadsfritt men du behöver anmäla dig


LEDARE
Emma Roos verksamhetschef på ER Hundtjänst

FRÅGOR?
Fuji Hoffmann , Verksamhetsutvecklare, fuji.hoffmann@sv.se


SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.

Startdatum:

2024-08-31

Tid:

18:00 - 20:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Lör

Arrangemangsnr:

42160

Plats:

Tranås

Kostnadsfri

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Jönköpings län