Ägarskiften - Intresseanmälan

Information

Går du i tankar om att ta över eller överlåta en gård eller annan fastighet inom de gröna näringarna? För många är ägarskiften en process som tar tid och som väcker många frågor. Vem som ska ta över, hur eventuella syskon ska kompenseras, äga ensam eller tillsammans och så vidare.
Ägarskiften rör många olika aspekter, juridiska, ekonomiska men också känslosamma. Det kan upplevas som en stor omställning att sluta vara lantbrukare, kanske lämna sin gård och därigenom förlora sin upplevda identitet.
Genom studiecirkeln får du möjlighet att diskutera dessa frågor djupare och byta erfarenheter med andra lantbrukare som också funderar över ett ägarskifte.

Detta är en intresseanmälan som ej är bindande. När vi fått in tillräckligt många intresseanmälningar undersöker vi möjligheten att skapa en cirkel digitalt eller på plats i ditt geografiska område. Om intresse finns skapar vi grupper med lagom många deltagare och tillhandahåller material för fortsatt erfarenhetsutbyte och dialog.

Kamratcirklarna genomförs i hela landet. Ett SV kontor kommer kontakta dig för att komplettera din intresseanmälan.

- Anmäl dig om du har ett intresse att samtala vidare om dessa frågor tillsammans med andra i cirkelform, med hjälp av stödmaterial som fås av SV

Svara också på frågorna i anmälan.


Startdatum:

Ej fastställt

Tid:

Ej fastställt

Antal tillfällen:

3

Veckodag:

Arrangemangsnr:

10560

Plats:

Distans

Kostnadsfri

Inget datum eller startdatum passerat

Anmäl intresse för att deltagande eller önskemål om framtida datum. Ange önskemål i meddelande vid bokning

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Sörmland