Kommunikation (digitalt)

Information

Vecka 39 arrangerar SV Örebro län Förening i fokus! Det är en vecka fylls med arrangemang riktade till våra samverkande föreningar och till dig som är föreningsaktiv. Tillsammans lyfter vi föreningslivet!

Vad bör vi tänka på när vi vill nå ut med information om vår förening eller bjuda in till våra aktiviteter? SVs kommunikatör Emma tipsar och ger råd gällande bilder, texter och sociala medier.

Upplägg
Det erbjuds fysiska träffar på fyra platser i Örebro län samt ett digitalt rum för den som vill delta hemifrån. Emma kommer att ge sin presentation via länk till samtliga grupper. Varje grupp har en samtalsledare. På plats i det digitala rummet är Pernilla Wedin, verksamhetsutvecklare vid SV Örebro län.

Anmälan
Du anmäler dig senast den 23 september via hemsida, via telefon 019-611 94 80 eller e-post orebrolan@sv.se. Det är extra viktigt att du uppger rätt e-post, då möteslänken kommer att skickas till denna!

Bra att veta
Du kommer senast 23 september att få en länk till det digitala rummet. Se till att hålla mikrofon avstängd under presentationen och informationen.

För mer information kontakta
Pernilla Wedin
pernilla.wedin@sv.se
070-8555506


#fokusforening2024

Startdatum:

2024-09-24

Tid:

17:00 - 18:30

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Tis

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

55598

Plats:

Distans

Kostnadsfri

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Örebro län