Välbefinnande med AI - Hantera din stress med hjälp av ChatGPT

Information

Välkommen till vår onlinekurs "Välbefinnande med AI - Hantera din stress med hjälp av ChatGPT", där du kommer att utforska hur artificiell intelligens kan förvandla ditt sätt att hantera vardagsstress. Genom en live session på tre timmar kommer våra experter att vägleda dig genom grunderna i AI och hur du kan använda ChatGPT för att förbättra ditt mentala välbefinnande.


Kursinnehåll

  • Introduktion till AI och dess användning i stresshantering: En översiktlig förklaring av hur AI kan integreras i personliga välbefinnandestrategier.
  • Praktiska övningar med ChatGPT: Genom live demonstrationer och handson övningar kommer du att lära dig skapa anpassade ChatGPT-dialoger för att hantera stress och främja återhämtning.
  • Skapa dina egna återhämtningsrutiner med AI: Vi visar hur du kan använda ChatGPT för att utveckla personliga mindfulness-övningar och avslappningsmetoder som du kan tillämpa i din dagliga rutin.
  • Live Q&A och interaktiva diskussioner: Få möjlighet att diskutera och ställa frågor direkt till kursledarna för djupare förståelse och praktiska tillämpningar.
  • Tillgång till resurser för fortsatt lärande: Alla deltagare får tillgång till ytterligare digitalt innehåll och verktyg för att fortsätta att använda AI i sin personliga utveckling efter kursen.


Målgrupp

Kursen är idealisk för alla som vill lära sig hantera stress på ett effektivt sätt, från stressade yrkesverksamma till intresserade nybörjare i mental hälsa. Det är även en värdefull resurs för chefer och teamledare som vill främja en hälsosam arbetsmiljö.


Tekniska förutsättningar

Deltagarna bör ha tillgång till en internetansluten dator eller mobil enhet. Det krävs inga förkunskaper om programmering eller AI-teknik.


Våra kursledare

Tanja Dianova är en engagerad entreprenör och projektledare med ett kvarts sekel av erfarenhet inom att styra projekt som spänner över teknik, kultur och affärsliv. Hon har utmärkt sig genom att publicera fyra böcker på eget förlag, vilket vittnar om hennes drivkraft och innovation. Med en stark akademisk grund, inkluderande en magisterexamen inom teknik och teknologi samt fördjupade studier inom media, kommunikation, digital marknadsföring, och projektutveckling från Linköpings universitet och Högskolan Dalarna, förenar Tanja teknisk expertis med kreativt entreprenörskap och kommunikationsförmåga.

Yury Kazhura är en passionerad ledarskapskonsult med sexton års erfarenhet av att utveckla chefer och ledare över hela världen. Hans arbete har berikat ledare i över 30 länder, från Europa till Amerika, och inkluderar samarbeten med framstående företag som Alfa Laval, Scania och Skanska. Yury är känd för sitt engagerande sätt att förmedla kunskap genom praktiska metoder och verktyg baserade på senaste forskningen. Han har en gedigen akademisk bakgrund med magisterexamen från Stockholms universitet och Blekinge tekniska högskola, specialiserad inom management, strategiskt ledarskap, och psykologi, vilket gör honom till en välgrundad expert inom sitt område.

Registrera dig nu för att ta kontroll över din stress och börja din resa mot ett hälsosammare sinne med hjälp av AI!


Sista anmälningsdag: Tisdagen den 17 september.

Startdatum:

2024-09-25

Tid:

17:30 - 20:30

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Ons

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

43275

Plats:

Distans

1 290 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Östergötland