Personlig utveckling med AI - ChatGPT som egen coach

Information

"Personlig utveckling med AI - ChatGPT som egen coach" är en intensivkurs live online  där du på bara tre timmar får verktygen att börja använda artificiell intelligens för personlig och professionell utveckling. Med hjälp av AI-teknologin ChatGPT, kommer du att lära dig tekniker för självcoachning som du kan använda för att målmedvetet förändra och förbättra ditt liv.


Vad kommer du att lära dig?

  • Introduktion till AI och ChatGPT: En snabb genomgång av grundläggande principer för AI och hur ChatGPT kan agera som din personliga coach.
  • Praktiska övningar: Direkta interaktioner med ChatGPT under ledning av ledarna för att öva på att genomföra självcoachningssessioner inriktade på personlig och yrkesmässig utveckling.
  • Målsättning och strategier: Lär dig hur du använder AI för att definiera tydliga mål, utveckla handlingsplaner och övervaka dina framsteg.
  • Hantera förändring och utmaningar: Verktyg och tekniker för hur du kan hantera motgångar och stress genom dialog med din AI-coach.


Kursformat

  • Längd: En enda session om 3 timmar.
  • Format: Kursen hålls live online med möjlighet till interaktion. Sessionen innehåller en kombination av föreläsningar, interaktiva övningar och live-demo av ChatGPT.
  • Material: Efter kursen får du tillgång till en sammanfattning av kursinnehållet och en lista över resurser för fortsatt lärande.


För vem är denna kurs?

Denna kurs är perfekt för dig som vill få en snabb introduktion till möjligheterna med AI inom personlig utveckling. Oavsett om du är yrkesverksam, studerande eller bara nyfiken på hur AI kan förbättra ditt liv, kommer du hitta denna intensivkurs värdefull.


Våra kursledare

Tanja Dianova är en engagerad entreprenör och projektledare med ett kvarts sekel av erfarenhet inom att styra projekt som spänner över teknik, kultur och affärsliv. Hon har utmärkt sig genom att publicera fyra böcker på eget förlag, vilket vittnar om hennes drivkraft och innovation. Med en stark akademisk grund, inkluderande en magisterexamen inom teknik och teknologi samt fördjupade studier inom media, kommunikation, digital marknadsföring, och projektutveckling från Linköpings universitet och Högskolan Dalarna, förenar Tanja teknisk expertis med kreativt entreprenörskap och kommunikationsförmåga.

Yury Kazhura är en passionerad ledarskapskonsult med sexton års erfarenhet av att utveckla chefer och ledare över hela världen. Hans arbete har berikat ledare i över 30 länder, från Europa till Amerika, och inkluderar samarbeten med framstående företag som Alfa Laval, Scania och Skanska. Yury är känd för sitt engagerande sätt att förmedla kunskap genom praktiska metoder och verktyg baserade på senaste forskningen. Han har en gedigen akademisk bakgrund med magisterexamen från Stockholms universitet och Blekinge tekniska högskola, specialiserad inom management, strategiskt ledarskap, och psykologi, vilket gör honom till en välgrundad expert inom sitt område.


Anmäl dig nu!

Missar inte chansen att bli pionjär inom personlig utveckling med hjälp av AI. Ta kontroll över din framtid genom att förstå och använda ChatGPT som din personliga coach. Anmäl dig till "Personlig utveckling med AI - ChatGPT som egen coach" idag och ta det första steget mot ett mer målinriktat och uppfyllande liv.


Sista anmälningsdag: Tisdagen den 10 september.

Startdatum:

2024-09-18

Tid:

17:30 - 20:30

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Ons

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

43274

Plats:

Distans

1 290 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Östergötland