Digitalidag-Kom på livesänd föreläsning- Digital inkludering för ett hållbart samhälle

Information

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan, Kyrkogatan 18 i Enköping fredag 15 november kl. 9.45 - 11.15, då vi tittar på Digitalidagens livesända föreläsning tillsammans och efter den har vi möjlighet att reflektera tillsammans. Vi bjuder på fika.

Anmälningsinformation
Anmäl dig direkt här på hemsidan (knappen märkt "ANMÄLAN").
Du kan även anmäla dig till Helena på 0171-451216 eller på helena.elvidotter.forslund@sv.se

Fokus ligger på hur vi kan skapa ett mer digitalt inkluderande och konkurrenskraftigt samhälle för alla. Temat i år är mod; mod för alla att ta sig an utvecklingen men också mod att stanna upp och reflektera i en tid av så snabb förändring.

Under en timme får vi ta del av samtal med experter och representanter från olika sektorer som delar sina perspektiv på digitaliseringens möjligheter och utmaningar. Vi får också titta in på en del av alla spännande aktiviteter som pågår över hela landet denna dag.

I sändningen lyfts aktuella frågor som AI och digitalt utanförskap, hur vi kan främja samarbete mellan offentlig och privat sektor, och vad som krävs för att fler på kloka sätt ska kunna ta steget in i den digitala världen.

Livesändningen är en del av Digitalidags nationella satsning med målet att nå en miljon utbildade personer innan årets slut, och den kommer att ge en unik inblick i hur vi kan rusta Sverige för framtiden.

Programledare: Katarina Pietrzak
#fou24

Startdatum:

2024-11-15

Tid:

09:45 - 11:15

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Fre

Arrangemangsnr:

52279

Plats:

SV Enköping, Kyrkogatan 18, 74531 Enköping

Kostnadsfri

Har du några frågor?

Kontakta SV Uppsala län