Balett, nybörjare vuxen

Information

INNEHÅLL
Den klassiska baletten är en bra grund till andra dansformer. Här lär du dig den klassiska balettens grunder: koordination, styrka, spänst och balans. Vi tränar vid stången, diagonalövningar och gör danskombinationer.

ÅLDER/NIVÅ
Vuxna från 18 år

BRA ATT VETA
Vi dansar vid 6 tillfällen.
Bekväma kläder som man kan röra sig i och någon typ av dans- eller gymnastiksko eller barfota. Ta med en vattenflaska.

DANSLEDARE
Fuji Hoffman är en hemvändande Tranåsbo som utbildat sig till dansare och koreograf i Danmark vid Danish National School of Performing Arts. Han har bland annat undervisat i modern dans på Wiks folkhögskola och givit kurser i improvisation och komposition för nybörjare och proffs i flera länder. Balett är en suverän träningsform som ofta missförstås som en sträng konstform. Under Fujis balettlektioner kommer vi i lugn och ro gå igenom grunderna, i baletten samtidigt som vi kommer utforska vad balett betyder - nämligen dans!

ANMÄLNINGSVILLKOR
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen på mejl, annars kommer den med vanlig post. För fullständiga anmälningsvillkor hänvisas till www.sv.se.

GDPR
Härmed informerar vi dig som vårdnadshavare om att vi ibland fotar/filmar vår verksamhet för att informera om och visa upp för andra. Bilder/filmer kan komma att publiceras på SV:s hemsida, Facebook, Instagram, i verksamhetsberättelse eller skickas till tidningen. Om ert barn inte får vara med på bild/film, kommer detta alltid utan undantag att respekteras, vänligen hör då av er till SV inför arrangemanget.

FRÅGOR?
Kontakta Verksamhetsutvecklare Cecilia Liljeblad 0381-155 50
cecilia.liljeblad@sv.se

Startdatum:

2024-08-28

Tid:

18:30 - 19:15

Antal tillfällen:

6

Veckodag:

Ons

Arrangemangsnr:

42098

Plats:

Wigénshuset Hjälmarydsvägen 1 57338 Tranås

Kostnadsfri

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Jönköpings län