Flow med bebis

Information

Välkommen till Flow med Bebis – ett kravlöst och gemenskapsfyllt koncept för föräldralediga där du står i fokus, samtidigt som din bebis är en naturlig del av upplevelsen.


Med bebis i sjal eller sele på magen utforskar vi rörelser som stärker kroppen, lugnar sinnet och ger dig energi – allt i en miljö som är både stärkande och upplyftande. Här får du möta andra föräldralediga, njuta av dans och känna dig fri till härlig musik, medan du och din bebis rör er i harmoni. Fokus ligger på att hitta ett flöde genom dans och yoga, med särskild omtanke för mammakroppen och dess återhämtning. 


För vem? 

Flow med Bebis är för föräldralediga med bebis i sjal eller sele mellan 0-12 månader. Klassen riktar sig till dig som vill ha en upplyftande stund där du ger näring till din kropp, samtidigt som din bebis tryggt följer med nära din kropp. Rörelserna är skapat utifrån att bebis är med på magen, men det går även bra att hålla bebis eller låta hen vara på golvet en kortare stund. Oavsett tidigare erfarenhet av dans eller yoga är du välkommen att delta i en kravlös och stöttande gemenskap. 


Varför Delta? 

  • Gemenskap: Möt andra föräldrar och skapa nya kontakter. 
  • Stärkande: Dans och yoga som stöttar din återhämtning. 
  • Lugnande: Släpp stressen och njut av stunden med din bebis. 
  • Kravlöst och lekfullt: Ingen tidigare erfarenhet krävs – alla är välkomna! 



Kursledare 

Veronica Bergan är utbildad danspedagog och yogalärare vid Stockholm Konstnärliga Högskola och Green Yoga India. Hon är även certifierad gravidyogalärare och har vidareutbildad sig inom diverse metoder inom kravlös dans för hälsa. Med över ett decenniums erfarenhet inom dans, mindfulness och yoga är Veronica en skicklig och engagerad lärare. Hennes stora styrka ligger i att skapa en trygg miljö där du känner dig fri samtidigt som du utmanas utanför din komfortzon.  


“Att bli förälder var en magisk och överväldigande resa, och jag längtade efter att få möta andra i samma båt. Rätt tidigt insåg jag hur små stunder av andning, rörelse och musik hjälpte mig att känna mig mer harmonisk och energifylld. Därför är jag så exalterad över att starta denna kurs och dela den känslan!” 


Kursupplägg


När: Måndagar kl. 13.00–13.45 med möjlighet till fika och umgänge efteråt. 

Startdatum: 4 november. Kursen har 6 tillfällen.

Pris: 995 SEK för 6 tillfällen. Det kommer även finnas möjlighet för drop-in: 200 SEK per gång.


Har du frågor och funderingar, kontakta kursansvarig på: veronica.bergan@sv.se


#dagkurserdansverket #bebisdans #föräldralediga #yoga

Startdatum:

2024-11-04

Tid:

13:00 - 13:45

Antal tillfällen:

6

Veckodag:

Mån

Arrangemangsnr:

167861

Plats:

SV Huddinge Danssal, Patron Pehrs väg 8, 14135 Huddinge

995 SEK

Har du några frågor?

Kontakta SV Stockholms län