TIA online Skg - Måndag Ukraina grupp 1 - Digital - Kvartal 1

Om kursen

TIA är till för asylsökande och Ukrainare som vill lära sig svenska. Här är några viktiga saker om den:

Gratis och öppen för alla över 18 år: En gratis studiecirkel som erbjuds av Studieförbundet Vuxenskolan. Den är öppen för alla asylsökande som är 18 år eller äldre.

Under dessa träffar kommer du att lära dig grunderna i det svenska språket. Du får öva på att tala, läsa, höra och skriva svenska för att förstå det svenska samhället.

Vad ingår i Kursen:
*Samhällsintroduktion
*Svenska från dag 1
* Andra aktiviteter.

Läxor och eget arbete: Förutom lektionerna får du läxor att arbeta med på egen hand mellan träffarna. Detta hjälper dig att fördjupa dina kunskaper och bli mer självsäker i vardagssituationer.

Fokus på praktisk användning: Målet med TIA är att du ska kunna göra dig förstådd och förstå andra i olika vardagssituationer hur det svenska samhället fungerar både när det gäller kulturen, lagar och regler. Det handlar om att kunna kommunicera i vardagen, till exempel när du handlar, träffar människor eller söker jobb.

Studiecirkeln är en viktig del av integrationen i Sverige och ger dig möjlighet att lära dig svenska tidigt och skapa förståelse för det svenska samhället. Lycka till!

Startdatum:

2024-01-08

Tid:

19:30 - 21:00

Antal tillfällen:

30

Veckodag:

Mån

Arrangemangsnr:

401799

Plats:

Distans

Gratis

Inget datum eller startdatum passerat

Anmäl intresse för att deltagande eller önskemål om framtida datum. Ange önskemål i meddelande vid bokning

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Skaraborg