Kamratcirkel - Spela piano tillsammans med andra!

Om kursen

Vill du spela piano tillsammans med andra? Då är den här studiecirkeln för dig!
Ni är 3-6 deltagare som träffas hemma hos varandra 2,5 timma/tillfälle en vardag och spelar för varandra och tillsammans. Ni byter erfarenheter, kunskap och noter och reflekterar och diskuterar ert pianospel. Det finns förslag på dag och tid, men det är inte bestämt. När det blir en grupp på minst 3 deltagare bestämmer gruppen tillsammans.

Målgrupp
Cirkeln är för dig som redan kan spela piano och har ett piano hemma. Du spelar klassiskt, jazz och visor. Du kan spela efter noter och spelar gärna fyrhändigt.

Mål
Målet med cirkeln är att träffas och umgås tillsammans med pianospel och lära av varandra.

Innehåll
I den här cirkeln lär du dig inte att spela piano utan du kan redan spela. Ledaren är ingen lärare utan ni kommer alla vara delaktiga i att driva cirkeln framåt och dela erfarenheter och kunskap. Ingen har lön och ingen betalar någon avgift. Alla ställer upp med att träffas hemma hos varandra och bjuder på fika.

Om ledaren
Christel Robertsson har spelat piano i hela sitt liv och vill gärna spela tillsammans med andra. Hon har mycket olika noter att dela med sig av och tycker det är väldigt roligt att spela fyrhändigt. Hon vill att flera som hon träffas och spelar tillsammans. Hon tar hand om närvarorapporteringen till oss på Studieförbundet Vuxenskolan och ni träffas första gången hemma hos henne i Kungsbacka.
Maila Christel eller Cecilia på SV vid frågor.
christel.robertsson@telia.com
cecilia.alm@sv.se

Startdatum:

2024-09-11

Tid:

17:00 - 19:30

Antal tillfällen:

8

Veckodag:

Ons

Arrangemangsnr:

10448

Plats:

Kungsbacka

Kostnadsfri

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Halland