Dragspel - tisdag, onsdag eller söndag

Om kursen

Kursbeskrivning
Lär dig spela det fantastiska instrumentet dragspel för Håkan Widar. Skicka in din intresseanmälan här så kontaktar vi/Håkan dig för att se vilken grupp du passar bäst i utifrån kunskapsnivå och plats i grupperna. Vi har två grupper på söndagar och resterande på tisdagar och onsdagar. Finns det ej plats i lämplig grupp får du stå i kö.

Målgrupp
De här kurserna riktar sig till nybörjare eller fortsättning. Olika dagar och tider beroende på nivå men kurserna startar i början av september.

Mål
Efter avslutad kurs har du lärt dig spela enklare ackord på dragspelet eller utvecklat din tidigare kunskap, beroende på din nivå från början såklart.

Innehåll och anmälan
För mer information och anmälan, kontakta gärna Håkan Widar på mail hakan.widar@bahnhof.se eller så gör du en intresseanmälan här på hemsidan så förmedlar vi kontakt.
Söndagsgrupperna håller till i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler på Östra Långgatan 40 medan tisdag och onsdagsgrupperna håller till på Eliasa gård i Södra näs.
På våren brukar det vara en dragspelskonsert ihop med Kulturskolan i Varberg.

Studiematerial
Du behöver ha med eget dragspel på kursen. Ni använder er av lite olika noter och däribland Dragspelsskola.se av Håkan Widar.

Gruppstorlek
Dessa kurser har plats för 5 deltagare/grupp.

Om kursledaren
Håkan Widar är högskoleutbildad dragspels- och accordeonpedagog vid SMI, Stockholms musikpedagogiska institut. Har har arbetat som dragspelspedagog vid studieförbund, kulturskolor och gymnasial estetutbildning sedan 1979.

Startdatum:

Ej fastställt

Tid:

Ej fastställt

Antal tillfällen:

12

Veckodag:

Tis Ons Sön

Arrangemangsnr:

70456

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Östra Långgatan 40 43241 Varberg

1 640 SEK

  • Kurspris

    1600 SEK

  • Materialkostnad

    40 SEK

Inget datum eller startdatum passerat

Anmäl intresse för att deltagande eller önskemål om framtida datum. Ange önskemål i meddelande vid bokning

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Halland