Lär dig laga Libanesisk mat, fortsättningskurs.

Om kursen

Kursbeskrivning


Fördjupa dig i matlagningskonsten från mellanöstern och den orientaliska världen. Du kommer fördjupa dig i att laga orientalisk mat med flera nya ingredienser för att få en variation i vardagen. Smaker som kanel, kummin, kryddnejlika, paprika, lagerblad, persilja, tomat, zucchini, aubergine m.m.



Målgrupp


Vuxna.



Mål


Du kommer lära dig använda ditt kreativa sinne och rätt metoder för att skapa olika libanesiska rätter. Perfekta rätter för både dig som är allätare och vegetarian/vegan.



Innehåll


• Historik om Mellanöstern mat.

• Lär känna rätt råvaror.

• Kryddtest.

• Laga en buffé av libanesisk mat.



Studiematerial


Råvaror kommer att finnas på plats för att ni ska kunna laga maten. Recept och smått och gott kommer att delas ut för varje deltagare. Tag med Förkläde!



Antal deltagare


Det finns plats för 6-8 deltagare



Om kursledaren


Celine som är kursledare för denna kurs är en kreativ och ambitiös person och med stort intresse för att jobba med människor är Celine utbildad lärare för årskurs 1-9 inom fritidshem och hem - och konsumentkunskap. Inte nog med det driver Celine också sitt eget företag med både skönhet som inriktning och kreativt jobb inom skapande av fest och arrangemang.

Startdatum:

2024-10-12

Tid:

10:00 - 13:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Lör

Arrangemangsnr:

10451

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Energigatan 9 43437 Kungsbacka

450 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Halland