Qigong

Om kursen


Kursinnehåll
Det här är en träning för både kropp och själ. Den innehåller lugna mjuka och flödande rörelser. Qigong ger ny energi och livskraft.
Det är också en övning i att andas med bukandning dvs. att hitta tillbaks till ett naturligt sätt att andas. Rörelserna mjukar upp muskler och leder, främjar cirkulationen och förbättrar koordination och balans. Samtidigt är det ett mycket bra sätt att få mental avkoppling och att för en stund få hjälp att släppa alla vardagens tankar och bekymmer. En känsla av ro och välbefinnande infinner sig. Den dröjer sig ofta kvar efteråt.

Du får göra en form av Qigong som kallas Tai chi Qigong, 18 formen och även några rörelser från 28 formen. Övningarna är inspirerade av Tai chi och innehåller många av dess fördelar men är enklare att utföra. Träningen passar både för den som aldrig tidigare har provat på Qigong och för mer erfarna utövare.

OBS! ingen kurs den 15/2 samt 28/3.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs


Kursledare
Anna Holtenstam

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.
Har du valt Klarna eller använt kortbetalning (som går genom Klarna) som betalningsalternativ skickas det bara ut en kallelse innan start.

Startdatum:

2024-09-26

Tid:

10:00 - 11:30

Antal tillfällen:

12

Veckodag:

Tors

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

369127

Plats:

Alviks Kulturhus Gustavslundsvägen 168 A 16751 Bromma

1 450 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Stockholm