Träffar och aktivering för hundägare

Information

Perfekta träffar för dig som är dagledig! En aktivitet för hunden & utbildning för hundägaren - Fokus är på att träffas, hitta gemensamma nämnare och njuta av att smygstarta helgen med lite händiga aktiviteter - samtidigt som vi ger hunden en meningsfylld aktivitet och du lär dig fler och nya sätt att ge din hund mental och fysisk stimulans utan att slita på din kropp.

Målgrupp

Detta är en ny grupp för dig som vill aktivera din hund men inte har tävlingsmål och som kanske har en kropp som är lite trögstartad och inte vill det du vill i alla lägen. Till denna grupp kan du komma med eller utan hund, vi testar olika aktiviteter som INTE kräver att du orkar köra till 100% men som får hunden att tänka eller göra av med lite krut utan att du springer livet ur dig.

Mål

Positivt umgänge samtidigt som vi ger hunden en meningsfylld aktivitet och du lär dig fler och nya sätt att ge din hund mental och fysisk stimulans utan att slita på din kropp.

Innehåll

Vi jobbar med positiv förstärkning och belöningsbaserat - det vill säga vi visar, belönar, berömmer och när hunden förstår vad den ska göra sätter vi ord, tecken och signaler på det vi gör.

- Handtarget

- Tasstarget

- Doftinlärning

- Doftsök

- Gripa och dra

- Gripa och bära

- Gripa, släppa och städa

Studiematerial

Rikligt & riktigt gott godis till hunden eller super-leksaken för just din hund.

Gruppstorlek

Denna kurs har plats för 8 deltagare

Om kursledaren

Robyn Cicci Adner, är 52 år. Hon höll min första kurs 1985 när hon var 14 år - oj så mycket hon har lärt sig sedan dess! Hon har alltid haft ett brinnande intresse för att förmedla kunskap. Hon har hunderiet som yrke och idag har de tre hundar hemma i träning. Hundar som både hon & hennes man tävlar och jagar med.






Startdatum:

2024-09-13

Tid:

13:00 - 14:45

Antal tillfällen:

5

Veckodag:

Fre

Arrangemangsnr:

10592

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Bredgatan 5 30245 Halmstad

500 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Halland